VVS

Søger du en autoriseret VVS-installatør, er du kommet det helt rigtige sted hen. Informer os om den opgave, du gerne vil have en VVS-tekniker til at løse, og så indhenter vi tilbud til dig fra tre forskellige udbydere i dit lokalområde. Det er ikke alene en nem løsning, men du kan også spare mange penge ved at sammenligne tilbud fra forskellige VVS-montører på markedet. Vi har kun etableret samarbejde med dygtige håndværkere, som er uddannet inden for deres felt, for at sikre dig en optimal løsning.

KLASSISKE VVS-OPGAVER

  • Opsætning og udskiftning af toiletter
  • Rådgivning om og opsætning af varmevekslere
  • Opsætning af gaskedler og oliekedler
  • Montering af armaturer og radiatorer

VVS – VAND, VARME OG SANITET

Når du har problemer med dit toilet eller dine varmekilder, er der hjælp at hente hos en VVS-mand. Det kan være alt fra udskiftning af en gammel radiator, til opsætning af nye toiletter eller nye termostater. Er du i tvivl om hvilke løsninger, der er de mest optimale for dig, kan du med fordel bede din VVS-mand om vejledning. Det gælder både, når det kommer til besparelser på din varmeregning, miljøhensyn og funktionaliteter.

CENTRAL VARMESTYRING MED MODERNE TERMOSTATER

Vil du gerne have en stabil temperatur i din bolig og slippe for selv at regulere varmeudslippet ved at skrue op og ned for dine radiatorer? Du kan få mange smarte løsninger, hvor du sætter en termostat på dine radiatorer, som selv regulerer varmen. Du definerer, hvor varmt du vil have det, og så skal du ikke selv pille ved dine radiatorer i tide og utide. Når du lufter ud, lukker termostaten automatisk ned, og du kan indstille den til at holde en lavere rumtemperatur om natten og i dagtimerne, hvor du er på arbejde. Hør din VVS-mand om dine muligheder og om priser.

PRØV VORES TILBUDSSERVICE

Har du før brugt vores service til at få en aftale i stand med en lokal håndværker? Hvis ikke, kan vi anbefale, at du udfylder formularen her på siden. Efter et døgns tid vil du modtage tre uforpligtende tilbud fra os og kan så vælge frit. Det koster dig ikke en krone.

VVS

VVS-arbejde er ofte en hastesag, da det kan resultere i ubehagelige overraskelser som mug eller vandskade, hvis det ikke bliver håndteret hurtigt og korrekt. Derfor er det enormt vigtigt at få den rigtige faglige vejledning, hvis du skal have repareret afløb, toiletter, varmevekslere eller lavet andet VVS-arbejde. En VVS-mand hjælper med alt indenfor varme, ventilation og sanitetsteknik. Entreprisemægler.dk samarbejder kun med autoriserede VVS-installatører og indhenter kun tilbud fra pålidelige og dygtige montører. På den måde kan vi sikre dig den allerbedste løsning. Det gælder både, når det kommer til besparelser på din varmeregning, miljøhensyn og funktionalitet.

Vi er specialiserede indenfor vores felt, og skaber kontakten mellem dig og din næste håndværker, som kan stå til rådighed kort efter din henvendelse – og vores kunder er altid tilfredse.

Med en simpel beskrivelse af dit projekt øverst på siden tager vi kontakt til den mest relevante VVS-mand, som med sikkerhed kan håndtere din opgave, og som rykker ud lige der, hvor du bor.

Her kan du læse mere om de ting, som vores  VVS-montører kan tilbyde.

Faldstammer

Faldstammen er grundstenen for toilet- og køkkenfaciliteter i etageejendomme med afløb på flere etager. Gamle faldstammer kan koste ejendommen dyrt, hvis de først går til eller begynder at være utætte. Derfor er det en rigtig god idé at få faldstammen undersøgt, hvis du har en mistanke om, at der er noget galt. En autoriseret VVS-mand kan vejlede om løsningen, som kan være en rensning eller udskiftning.  Problemer med faldstammen kan give alvorlige vandskader på bygningen – så jo før jo bedre.

Gulvvarme

Hvis du vil undgå kolde fødder og grimme radiatorer, der fylder, så kan gulvvarme være det helt rigtige valg. Gulvvarme er det nyeste indenfor privat opvarmning og kan bruges ikke bare på badeværelset, men som opvarmning i hele huset. Afhængig af typen kan det være en fantastisk løsning for både pengepungen og miljøet. Med gulvvarme fordeles varmen i hele huset og samler ikke støv som radiatorer. Gulvvarmen skal planlægges i henhold til den planløsning og boligtype, hvori det ønskes, og det er essentielt med en kyndig vejledning fra fagpersoner, så du ikke risikerer at beskadige gulvet eller huset.

Radiatorer

En stabil temperatur, et rørsystem, der virker og en moderne termostat, der kan regulere varmeudslippet er vigtigt – særligt i de kolde måneder som vi har mange af i Danmark.

Der findes flere versioner, og radiatorer kan for eksempel være både væghængte eller stå på gulvet, derfor er det vigtigt med en god faglig vejledning, så du kan holde styr på varmeregnskabet, uden at fryse om fødderne imens. Hvis din termostat er over ti år gammel, kan det være en rigtig god investering for både indeklima, pengepung og miljø at få den skiftet. Når du lufter ud, lukker termostaten automatisk ned, og du kan indstille den til at holde en lavere rumtemperatur om natten og i dagtimerne, hvor du er på arbejde. Hør din VVS-mand om dine muligheder og om priser.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

KONTAKT OS I DAG.
FÅ ET TILBUD I MORGEN

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Anders JensenVejle

“Vi fik lagt nyt Ask parketgulv i stuen, og videre ind i soveværelset. Det hele er gået rigtig godt, mester der kom ud var helt indstillet på de ønsker min kone havde. Han gennemgik kort de muligheder vi havde, for og imod, og så blev gulvet lagt.”

Merete LundRinge

“Jeg har fået opført en gæstehytte, så nu kan min familie fra sjælland besøge mig uden problemer. Jeg fik to unge mænd ud der satte/samlede hytten, og fra køkkenvinduet så det ud til at være en smal sag. Jeg er glad og tilfreds.”

Ole og BirgitteHelsingør

“Vi skulle have lavet en terrasse, helst uden for meget efterbehandling og vedligholdelses, da vi begge er pensioneret. Vi fik anbefalet komposit træ fordi det har en længere holdbarhed, er miljøvenlig og let at holde. Vi har været glade for firmaet og jeres service.”

Lene HansenKgs. Lyngby

“Der er flere på vores vej der har haft indbrud, og derfor har vi fået indbrudssikret vores hjem. Der blev udskiftet 3 døre, 12 vinduer, samt sat hængsler på dem. Det hele gik fint, nu håber vi også bare at det hjælper.”

Bjarne NørlundGreve

“Jeg ville have væltet to vægge, det blev de også. Inden de går i gang med projektet informere de mig om at den ene væg er bærende, og regningen derfor er lidt dyrere, fordi der selvfølgelig skal afstives korrekt. Taget er ikke faldet ned i hovedet på mig og jeg har mere plads, det er perfekt.”