Varmepumper

Entreprisemægleren.dk hjælper privatkunder såvel som erhvervskunder med at etablere kontakt til de bedste lokale håndværkere. Vil du gerne have installeret en varmepumpe i eksempelvis København, tager vi kontakt til de montører, som vi samarbejder med i området. Derefter sender vi tre uforpligtende tilbud til dig, som du kan veje op mod hinanden og vælge mellem. Det sikrer dig ikke bare en fornuftig pris, men også en kvalitetsløsning, da vi kun samarbejder med uddannede og erfarne håndværkere.

INSTALLATION AF VARMEPUMPE I DIT HJEM

Varmepumper er blevet en populær løsning, som er installeret i mange danske hjem. Du kan få dem i forskellige varianter, og hvorvidt en varmepumpe luft-til-luft eller luft-til-vand er det bedste alternativ i din bolig, kan du få en fagmand til at vurdere. Du kan ikke selv stå for montering af en varmepumpe, men du skal have booket en professionel montør.

Der er mange fordele ved løsningen. Hvis din bolig egner sig til en varmepumpe, kan der være rigtig mange penge at spare på varmeregningen. Det er en forholdsvis billig løsning at installere, og du behøver ikke bekymre dig om vedligehold. Når pumpen er sat op, kører den af sig selv, og alt, du skal sørge for, er at booke et årligt serviceeftersyn, som foretages af den montør, der har sat din varmepumpe op.

VARMEPUMPE TIL SOMMERHUS

Der er rigtig mange sommerhusejere, som investerer i en varmepumpe, der også kan fungere som klimaanlæg. Det er en miljøvenlig løsning, der giver et godt indeklima, og som er velegnet til at varme mindre huse op. Hvad enten du investerer i en Panasonic varmepumpe eller en Bosch varmepumpe, vil du forøge værdien af dit sommerhus, hvis du en dag skal sælge det.

VI HJÆLPER DIG PÅ VEJ

Lad os undersøge markedet for dig, så du nemt kan overskue, hvem du skal vælge til opgaven. Udfyld formularen her på siden, og modtag tre uforpligtende og gratis tilbud i løbet af et døgn. Det bliver ikke nemmere at booke en håndværker i dit eget nærområde. Mangler du information så er du velkommen til at kontakte os.

Varmepumper

Varmepumpen er blevet en populær løsning, som efterhånden er installeret i mange danske hjem. Og det giver god mening, fordi en varmepumpe sparer nemlig på energien og derved skåner den både miljøet og pengepungen. En varmepumpe tager den rene luft udefra og omdanner til varme inde i din stue. Det giver også generelt et bedre indeklima.

Der er mange fordele ved løsningen. Hvis din bolig egner sig til en varmepumpe, kan der være rigtig mange penge at spare på varmeregningen. Det er også en forholdsvis billig løsning at installere, og du behøver ikke at bekymre dig om vedligehold. Når pumpen er sat op, kører den af sig selv, og alt hvad du skal sørge for er at booke et årligt serviceeftersyn, som foretages af den montør, der har sat din varmepumpe op.

Varmpumper fås i forskellige varianter, og hvorvidt en varmepumpe med luft-til-luft eller luft-til-vand er det bedste alternativ i din bolig, kan du få en fagmand til at vurdere. Du kan ikke selv stå for montering af en varmepumpe, du skal have booket en professionel montør. Det kan vi hjælpe dig med, og du kan få tre uforpligtende tilbud fra professionelle og erfarne udbydere indenfor et døgn ved at udfylde vores formular øverst på siden.

Endnu mere tilskud

Når du skifter til en varmpumpe, kan du få håndværkerfradrag hos SKAT, fordi opgaven er miljøvenlig. Når du modtager tilbud fra vores professionelle håndværkere, kan de fortælle dig mere om mulighederne for tilskud.

Øg sommerhusets værdi med en varmepumpe

Der er rigtig mange sommerhusejere, som investerer i en varmepumpe. Den kan nemlig også kan fungere som et klimaanlæg. Det er en miljøvenlig løsning, der giver et godt indeklima, og som er særligt velegnet til at varme mindre huse op. Hvad enten du investerer i en Panasonic varmepumpe eller en Bosch varmepumpe, vil du forøge værdien af dit sommerhus, hvis du en dag skal sælge det.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

KONTAKT OS I DAG.
FÅ ET TILBUD I MORGEN

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Tanja ØstergaardVejle

“Jeg har fået sat en varmepumpe op, hurtigt og billigt, det har været rigtig godt.

Susanne LarsenHerlev

“Vi har fået installeret en Toshiba fordi vi fik af vide at den havde markedets bedste COP værdi, og vi ville dermed spare penge hurtigere. Vi er rigtig glade for det.”

Erik HenriksenFaaborg

“Efter længe overvejelser, og økonomi, besluttede vi os for at få jordvarme. Vi har hørt meget godt om det, og synes det er en god ide. Firmaerne der kom ud var alle grundige i deres fremlæggelse af tilbud. Vi synes det har været en god oplevelse.”

Morten BergRoskilde

“Vi har fået rigtig god vejledning. Vi troede at det her ville blive meget dyrere, men pga. den rette vejledning og løsning har vi sparet rigtig mange penge. Det er ikke sidste gang vi bruger jer.”

Jeppe SchmidtNæstved

“Jeg har fået installeret en aircondition i min butik. Det hele er gået gnidningsfrit, jeg er tilfreds. 4 stjerner herfra.”