Tømrer

Hos Entreprisemægleren.dk hjælper vi dagligt vores kunder med at finde den bedste løsning, når de skal have bygget om eller løst andre former for tømreropgaver. Du beskriver dit behov for hjælp, og vi indhenter tilbud til dig fra virksomheder, der rykker ud i det område, hvor du bor. Vores samarbejdspartnere tilbyder dig sin hjælp til alt, hvad der har med byggeri og konstruktion at gøre. Skal dine vinduer skiftes, eller skal du have lavet et nyt køkken, finder vi på kort tid den lokale tømrer, der kan tilbyde dig en professionel løsning til den bedste pris.

EKSEMPLER PÅ OPGAVER, SOM EN TØMRER KAN LØSE

  • Nybyggeri og tilbygning
  • Tagrenovering og nyt tag
  • Renovering og ombygning
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Nyt køkken eller nye gulve

TILBYGNING I TRÆ ELLER MURSTEN

Der kan nemt opstå et behov for mere plads. Det kan være i huset, hvor du bor, eller i dit sommerhus. Hvad enten du vil udvide dine kvadratmeter med ekstra værelser, en udestue eller et badeværelse mere, skal du have fat i en erfaren tømrer.

Alt afhængigt af det projekt, du skal i gang med, kan du overveje, om du vil gøre brug af en tømrermester, der tilbyder at påtage sig totalentreprisen. Vil du renovere hele dit hus, skal der uundgåeligt forskellige håndværkere ind over, og du kan spare tid og energi ved ikke at skulle koordinere og være i kontakt med de forskellige arbejdsmænd. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette tømrer, der udbyder de ydelser, som du efterspørger, og som kan tilbyde dig en kvalitetsløsning til en konkurrencedygtig pris.

KONTAKT OS I DAG – FÅ TILBUD I MORGEN

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du vores formular i dag, kan vi have tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os. Vil du gerne vide mere så er du velkommen til at Kontakte os.

Tømrer

En tømrer er stort set uundværlig, når du skal have bygget om, bygget til eller restaureret dit hjem eller kontor. Tømrerfirmaer løser en bred vifte af vigtige opgaver – både store projekter som ombygning af et helt hus eller mindre projekter som opsætning af gipsvægge eller vinduer. Uanset størrelsen på din opgaven, så er det allervigtigste, at du finder den rigtige fagperson til at løse den. Entreprisemægleren hjælper dagligt kunder med at finde det bedste match til specifikke tømreropgaver. Vi er specialiserede indenfor vores felt, og skaber kontakten mellem dig og din næste tømrer, som kan stå til rådighed kort efter din henvendelse – og vores kunder er altid tilfredse.

Med en simpel beskrivelse af dit projekt tager vi kontakt til de mest relevante tømrere, som med sikkerhed kan håndtere din opgave, og som rykker ud lige der, hvor du bor.

Tilbygning

Der kan nemt opstå et behov for mere plads. Det kan være i huset, hvor du bor, eller i dit sommerhus. Hvad enten du vil udvide dine kvadratmeter med ekstra værelser, en udestue eller et badeværelse mere, skal du have fat i en erfaren tømrer.

Alt afhængigt af det projekt, du skal i gang med, kan du overveje, om du vil gøre brug af en tømrermester, der tilbyder at påtage sig totalentreprisen, eller en tømrer der tager sig af den enkelte opgave alene. Vi hjælper dig med at finde den tømrer, der udbyder de ydelser, som du efterspørger, og som kan tilbyde dig en kvalitetsløsning til en konkurrencedygtig pris.

Træterrasse

Træterrasser er en populær løsning for husejere, der gerne vil have et hyggeligt udeområde, som er nemt at holde. Det får huset til at synes større, og det giver reelt mere plads at være på for familien. Der findes tusind løsninger i forskellige stil og materiale; de kan hæves i niveau, være malede eller olierede og overdækkede eller åbne. Uanset hvad, så får du et behageligt udeområde som en integreret del af dit hus, uden at miste kvadratmeter indenfor med en veludformet træterrasse.

Lofter

Uanset om du vil have et splinternyt loft, eller restaurere det gamle, så er det en dygtig tømrer, du har brug for. Der er en del at tage stilling til, både materialevalg, udseende og funktion. Nogle tømrerfirmaer specialiserer sig kun i enkelte typer af løsninger, for eksempel gips eller træ, derfor har du brug for mere end et tilbud, for at være sikker på, hvilket loft du skal vælge.

Gipsvægge

Brug for et ekstra rum? Eller en tykkere væg ind mod en larmende nabo? Så kan en gipsvæg være løsningen. Det er en hurtig og effektiv metode, som kan monteres direkte på dit eksisterende gulv – og så kan den desuden tages ned igen, hvis behovet igen skulle ændre sig. Der findes flere valgmuligheder indenfor type af væg. For eksempel kan du vælge en væg med ekstra lydisolering eller som er ekstra brandsikker. Gipsvægge kan også sættes op for at restaurere en revnet eller ødelagt væg og give værelset et helt nyt udseende. Afhængig af dit behov, finder vi en tømrermester, som passer til opgaven.

Vinduer og døre

Vinduer og døre er noget af det, som er vigtigt at have i god stand i de kolde nordlige lande. Det holder ikke bare varmeregningen nede, men er også bedre for miljøet. Nye vinduer og døre kan være nødvendigt af hensyn til sikkerheden, og være med til at holde ubudne gæster ude. Der kan også være en mere æstetisk årsag til, at man ønsker nye vinduer eller døre, som for eksempel at det giver mere lys i hjemmet eller et helt nyt look til facaden. Det er vigtigt, at man gør sig de rigtige overvejelser i samarbejde med en fagperson, inden man vælger den endelige løsning. Gælder det helt nye Velux vinduer eller bare en opdatering af de gamle vinduer i din lejlighed? Så skaffer vi tømreren, der kan løse problemet. Vindues- eller dørudskiftning kan også ske som en del af en totalentreprise, hvor flere ting på bygningen sættes i stand samtidig.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

KONTAKT OS I DAG.
FÅ ET TILBUD I MORGEN

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Anders JensenVejle

“Vi fik lagt nyt Ask parketgulv i stuen, og videre ind i soveværelset. Det hele er gået rigtig godt, mester der kom ud var helt indstillet på de ønsker min kone havde. Han gennemgik kort de muligheder vi havde, for og imod, og så blev gulvet lagt.”

Merete LundRinge

“Jeg har fået opført en gæstehytte, så nu kan min familie fra sjælland besøge mig uden problemer. Jeg fik to unge mænd ud der satte/samlede hytten, og fra køkkenvinduet så det ud til at være en smal sag. Jeg er glad og tilfreds.”

Ole og BirgitteHelsingør

“Vi skulle have lavet en terrasse, helst uden for meget efterbehandling og vedligholdelses, da vi begge er pensioneret. Vi fik anbefalet komposit træ fordi det har en længere holdbarhed, er miljøvenlig og let at holde. Vi har været glade for firmaet og jeres service.”

Lene HansenKgs. Lyngby

“Der er flere på vores vej der har haft indbrud, og derfor har vi fået indbrudssikret vores hjem. Der blev udskiftet 3 døre, 12 vinduer, samt sat hængsler på dem. Det hele gik fint, nu håber vi også bare at det hjælper.”

Bjarne NørlundGreve

“Jeg ville have væltet to vægge, det blev de også. Inden de går i gang med projektet informere de mig om at den ene væg er bærende, og regningen derfor er lidt dyrere, fordi der selvfølgelig skal afstives korrekt. Taget er ikke faldet ned i hovedet på mig og jeg har mere plads, det er perfekt.”

Vores samarbejdspartnere

[wpv-view name=”bannere” limit=”3″]