Tilbygning

Hos Entreprisemægleren.dk indhenter vi tre tilbud til dig fra håndværkere i dit nærområde, og så er det op til dig at vurdere, om du vil tage imod et af dem. Det er ikke bare nemt at lade os gøre arbejdet for dig, men du er også sikker på at blive tilbudt en konkurrencedygtig pris af en lokal håndværker.

ALLE FORMER FOR TILBYGNING OG OMBYGNING

  • Tilbygning i træ eller mursten
  • Udestue eller terrasse
  • Ombygning af lejlighed eller hus
  • Nyt badeværelse eller køkken

DIN GARANTI FOR EN KVALITETSLØSNING

Vi har en række kompetente samarbejdspartnere i hele landet, og lige meget hvor du bor henne, indhenter vi gerne tilbud til dig fra lokale håndværkere, der befinder sig i nærheden af, hvor du bor. Vores samarbejdspartnere er alle uddannede og har deres faglighed i orden. Når du modtager tilbud på en tilbygning hos os, kan du derfor være sikker på, at arbejdet vil blive udført af en håndværker, der har sit håndværk i orden.

TOTALENTREPRISE – DEN NEMMESTE LØSNING FOR DIG

Når du skal i gang med en tilbygning eller en ombygning af dit hus, kan du gøre det på flere måder. Du kan indhente tilbud fra forskellige håndværkere på hver enkelt delopgave, men du kan også vælge at lade en tømrervirksomhed påtage sig hele opgaven. Det er klart den nemmeste løsning for dig, da du ikke skal i kontakt med både maler, VVS-mand, murer og tømrer. Overvejer du en løsning med totalentreprise, indhenter vi gerne tilbud til dig fra erfarne og veluddannede håndværkere. Så bliver det ikke nemmere at komme i gang.

SKAL DU I GANG MED EN TILBYGNING?

Det er nemt at komme i gang. Udfyld vores formular og modtag tre tilbud fra lokale håndværkere i dit nærområde inden for et døgn. Har du spørgsmål til vores service, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tilbygning

Hvad enten det er familien, eller bare armbevægelserne, der bliver større, så kan en  tilbygning være løsningen. Det giver flere kvadratmeter i hjemmet, sommerhuset eller i haven, hvis du vælger at bygge et anneks. Til en tilbygning skal du bruge de rette håndværkere, og ofte kan det være en god ide også at inddrage en arkitekt, som kan lave tegninger til tilbygningen.

Alt afhængig af det projekt, du skal i gang med, kan du overveje, om du vil gøre brug af en entreprenør, der påtager sig totalentreprisen og står for hele projektet.

Entreprisemægler.dk hjælper med at finde de rigtige fagfolk, og skaffer dig tre tilbud på din tilbygning. På den måde kan du sikre både kvalitet og pris på din tilbygningsopgave.

Nybyg

En sidste løsning på pladsmangel kan være at bygge et helt ekstra hus, som kan stå i haven – et anneks. Et anneks kan være en god og meget charmerende løsning, som kan give mere plads til familien . Det kan også fungere som enten teenage- eller gæsteværelse. Et anneks kan gøre oplevelsen af at have overnattende gæster til noget rart, hvor man er sammen, men samtidig har sin egen private sfære. Et anneks er også en rigtig god løsning, hvis familien mangler et kontor eller arbejdsværelse.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

KONTAKT OS I DAG.
FÅ ET TILBUD I MORGEN

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Allan JespersenSakskøbing

“Vi har selv gået og renoveret vores hus, men blev enige om at når vi kom til bryggers skulle vi have fagfolk ind over pga. standen og hvad det omfattede. Vi har indtil videre kun godt at sige om firmaet. De er ved at færdiggøre det sidste udvendigt så inden for 14 dage er det helt færdigt.”

Pia AndersenOdense

“Jeg har fået lavet en rigtig flot vinterstue med store vinduer, brændeovn og god isolering. Det er mit yndlings sted i hele huset. Arbejdet gik også godt, det var en fin ide at benytte jer.”

Erik og Helle NørregaardKrarup

“Firmaet der kom ud var rigtig flinke, de gennemgik projektet med os og gik i gang. Det har trukket lidt ud pga. vejret, men de har været gode til at give besked.”

Grethe DitlevsenKorsør

“Når børnene og børnebørne bliver flere og flere, skal man have plads til dem alle i familie-sommerhuset. Derfor har vi fået lavet en ekstra bygning på grunde. Det kunne desværre ikke lade sig gøre at lave den i forlængelse af det oprindelige hus, men med den sammenhængende terrasse fungere det rigtig godt alligevel. Godt firma.”

Ivan RasmussenKastrup

“I og med der også skulle bygges et rummeligt skur, blev opgaven lidt mere komplicert end bare at sætte en garage op. Men selvom der har været en del kommunikation frem og tilbage med firmaet, står det nu færdigt og det har været en god oplevelse.”