Tagrenovering

Når det kommer til tilbud på håndværkere i lokalområdet, er vi eksperter hos Entreprisemægleren.dk. Vi faciliterer kontakten mellem dig og de arbejdsmænd, du efterspørger. Vores samarbejdspartnere spænder vidt, og vi kan indhente tilbud til dig på alt fra tagrenovering til større byggeprojekter i hele landet. Gør du brug af vores tilbudsservice med henblik på at få fikset dit tag, vil du med kort frist modtage tre tilbud fra kompetente tageksperter, som opererer i dit lokalområde.

TAGRENOVERING DÆKKER OVER MANGE YDELSER

  • Udskiftning af tag
  • Renovering af tag
  • Rensning og behandling af tag
  • Lægning af tag ved nybyggeri
  • Nyt tegltag eller nyt tag med tagpap

TAGEKSPERTER MED UDDANNELSE OG PRAKTISK ERFARING

Når vi indhenter tilbud til dig, kan du trygt læne dig tilbage. Vi starter kun et samarbejde op med håndværkere, der har gennemgået en uddannelse inden for sit felt, og som har alle de nødvendige kompetencer til at skabe gode resultater. Vi vil nemlig gerne have glade kunder, der vender tilbage til os.

VEDLIGEHOLDELSE BETALER SIG

Det danske klima er hårdt ved ethvert tag. Dit tag skal ikke bare kunne klare høj varme på en sommerdag med blå himmel, men også hård frost på en kold vinterdag. Under en storm kan der nemt ryge en tagplade, og tagrenderne kan blive fyldte, hvis der et efterår kommer hyppige skybrud. Vedligeholdelse er derfor et nøgleord, hvis du gerne vil beholde dit tag mange år frem i tiden.

Hvis der ryger en tagplade, eller der opstår en utæthed af andre årsager, kan der opstå skader på dit undertag. En mindre skade, der ikke bliver taget i opløbet, kan udvikle sig til mere alvorlige og gennemgribende skader. Det er derfor vigtigt, at du holder et vågent øje med dit tag. Gå dit tag igennem årligt, og få foretaget tagrenovering, når der er behov for det. Vent ikke, til det drypper ind i stuen, og du ikke kan trække den længere.

KONTAKT OS ELLER UDFYLD FORMULAR

Har du spørgsmål, hører vi gerne fra dig, og ellers har du mulighed for at udfylde vores formular for at få tilsendt tilbud.

Tagrenovering

Dit tag beskytter dig og dit hus imod vind og vejr – og fordi vi bor i Norden, så er dit tag særligt vigtigt. Det holder nemlig frosten ude og varmen inde. Det er vigtigt at vedligeholde sit tag løbende og at udskifte det, når det trænger. På den måde undgår man at det går ud over resten af huset, hvis taget er utæt, faldefærdigt, inficeret med mug eller lignende. Med en tagrenovering kan du ofte forlænge levetiden på dit tag med mange år, men er der omfattende skader eller slid på taget, kan det i det lange løb godt betale sig med et helt nyt tag.

Det er umuligt selv at vurdere, om taget skal renoveres eller udskiftes – derfor er det en god idé at få bud fra flere eksperter på opgaven.

Entreprisemægler.dk indhenter tre tilbud fra professionelle håndværkere, som kan stå til rådighed kort efter din henvendelse. Du får kun tilbud fra erfarne og autoriserede firmaer – og vores tilbud er altid helt uforpligtende. På den måde slipper du for selv at ringe rundt uden at ane, om firmaerne har tid eller kompetencer til at løfte din renoveringsopgave.

Hold dit tag ved lige

Vedligeholdelse er et nøgleord, hvis du gerne vil beholde dit tag i mange år frem. Hvis der ryger en tagplade, eller der opstår en utæthed, som ikke bliver repareret med det samme, så kan der opstå uoprettelige skader på dit undertag. En mindre skade, der ikke bliver taget i opløbet, kan udvikle sig til mere alvorlige og gennemgribende skader. Det er derfor vigtigt, at du holder et vågent øje med dit tag generelt. Gå dit tag igennem årligt, og få foretaget tagrenovering, når der er behov for det. Vent ikke, til det drypper ind i stuen, og du ikke kan trække den længere.

Hvilket tag skal du vælge

Tal med din fagmand om, hvilket tag du skal vælge. Det skal passe til husets stil, men det skal frem for alt være praktisk til det formål, der er tale om. Flade tage holder for eksempel i gennemsnit kortere tid end høje tage, og nogle tagmaterialer holder længere end andre. Det er også vigtigt at overveje prisen i forhold til levetiden på taget.

Tegltag er hyppigt anvendt i Danmark og har en lang levetid. Det klæder blandt andet parcelhuse godt og findes i rødt eller sort. Det er et solidt tagvalg.

Skifer er et godt tagmateriale, som dog skal have en hældning på minimum 30 grader, da det ellers ikke holder tæt. Det findes i mange forskellige farver, og har et eksklusivt udseende.

Tagpap er let at arbejde med og er rigtig godt til at udforme specielle tagløsninger. Det er populært blandt arkitekter, som blandt andet bruger det i særlige designløsninger.

Eternitplader er også en populær og meget tæt løsning, som er brugt på mange danske parcelhuse.

Stråtag kan kun lægges på huse med et distinkt udseende, da der skal være en hældning på minimum 45 grader. Derfor anvendes det kun i særlige tilfælde og ses ofte  på flere huse i de samme områder.

Ofte vil kommunen opfordre til, at man lægger den samme type tag, som de andre huse i området har. Man kan dog søge om dispensation for dette.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

KONTAKT OS I DAG.
FÅ ET TILBUD I MORGEN

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Trine og Simon GammelgaardOdense M

“Vores tag var blevet utæt, men det var uvist hvor fra. Vi fik nogle dygtige folk ud som hurtigt fandt hullerne og fik udskiftet tegl derefter. Det har været godt.”

Grethe SvendsenFrederikssund

“Selve taget kunne opfriskes med rens og maling, men undertaget var for medtaget af fugt. Det har været en større omgang men det er gået fint.”

Stig PedersenGrindsted

“Vores hus er af ældre dato, og trænger derfor til en kærlig hånd. Vi har fået zinkindækket vores to kviste og sat nye tagrender op hele vejen. Det gik godt og hurtigt. Tak for jeres hjælp.”

Lars HansenSmørumnedre

“Sommerhuset har fået nyt tag. Jeg var lidt i tvivl om hvad jeg skulle vælge, men der var Søren rigtig god til at informere. Jeg synes jeg har fået et godt tag til en god pris.”

Lotte BruhnSorø

“Det var bare skuret der skulle have udskiftet tagpap til et bedre og mere holdbart tag. Det blev hurtig klaret, jeg har ikke noget at brokke mig over”

Vores samarbejdspartnere

[wpv-view name=”bannere” limit=”3″]