Tagresning

Entreprisemægleren.dk gør det nemt for dig at finde den rette tagmalingsmand i dit nærområde til at se på dit tag med et professionelt blik. Lader du os om at indhente tilbud på tagmaling og andre tagbehandlinger, sparer du både tid og penge. Vores brede netværk af samarbejdspartnere spænder vidt og tæller alt fra uddannede og erfarne murere og malere til VVS-mænd og tageksperter i hele Danmark.

HVILKE MULIGHEDER HAR DU FOR AT FRISKE DIT TAG OP?

  • Renovering og maling af tag
  • Rensning og maling af tag
  • Algebehandling af tag
  • Maling af tagplader

VI SIKRER DIG EN FAIR PRIS

Gør du brug af vores tilbudsservice, kan du føle dig sikker på, at du ikke bliver snydt. Du kan sammenligne de tilbud, som vi indhenter til dig, og få et overblik over, hvor du får mest for pengene. Undgå at gå i den fælde, der hedder at vælge ‘den første – den bedste’, men overvej grundigt hvilket tilbud, der i højeste grad lever op til dine forventninger.

KAN TAGMALING UDFØRES PÅ ALLE FORMER FOR TAG?

Intet tag lever evigt, men du kan gøre meget med vedligeholdelse og løbende behandlinger. Holder dit tag fint tæt, men ser miserabelt ud, kan en tagmaling gøre underværker. Dit tag skal naturligvis ikke males, hvis det er fyldt med alger eller anden form for belægning. Her er det nødvendigt at få foretaget en tagrensning, inden malerarbejdet påbegyndes.

Maling af eternittag og tegltag er nemt at gå til, hvis du sætter en professionel på opgaven. Med den nødvendige ekspertise og praktiske erfaring er det ingen sag for en tagmaler at få dit tag til at tage sig godt ud igen. Og så kan du med fordel vente flere år med at investere i et helt nyt tag, som koster betydeligt mere end en omgang tagmaling.

MODTAG TILBUD MED KORT FRIST

Kan du se en ide i at lade os hjælpe dig med at finde den rette til at påføre tagmaling hos dig? Udfylder du formularen her på siden, kvitterer vi med at sende dig tre uforpligtende tilbud fra lokale håndværkere inden for det næste døgn.

Tagrensning

Trænger dit hus til et nyt udtryk, eller er taget blevet grimt og bulet, så kan en tagmaling gøre underværker. Tagmaling kan gøre at taget ser splinternyt ud, og det kan pifte hele huset op. Før man kan male taget, skal det renses, og på den måde vedligeholder du taget, samtidig med at du giver huset et nyt og flot udseende.

Vi er specialiserede indenfor vores felt, og skaber kontakten mellem dig og din næste taghåndværker, som kan stå til rådighed kort efter din henvendelse med et tilbud på rensning og maling af dit tag.

Tagrens

Tagrensning er en væsentlig del af at holde taget ved lige. En god rensning kan fjerne alger og mos, som ellers breder sig og kan totalskade taget. Et nyrenset tag har en glattere overflade, og det betyder, at der ikke kan ligge vand i huller og render på taget, således at taget holder mere tørt. Udover det, så kan en tagrensning få taget til at se splinternyt ud og give hele din bolig et æstetisk løft.

Efter tagrensningen males taget, og resultatet er et nyt udtryk og et glattere tag uden bevoksninger og utætheder.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

KONTAKT OS I DAG.
FÅ ET TILBUD I MORGEN

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Steen SchouBrønshøj

“Vi har fået renset taget, og for en mindre sum også fået det malet. Det var rigtig fint at det bilag var med i tilbuddet for så blev det ligesom gjort med det samme. Tak for det.”

Lene PoulsenSlangerup

“Vores tag er ikke så gammelt igen, men det var tilgroet med mos, og derfor skulle vi have et firma ud til at give det en algebhandling. Vi blev hurtigt ringet op og fik en aftale i stand, selvom vi var på arbejde den dag. Det har været super.”

Maibritt FrederiksenHedensted

“Vedligholdelse er en vigtig del af et tags levetid og derfor skulle mit have den helt store omgang. Firmaet var også opmærksomme på at på den ene side skulle nogle af dækbredderne skiftes pga de tog mest imod vind og vejr. Jeg har været rigtig glad for god behandling fra alle sider.”

Johannes SørensenSønderborg

“Jeg var ikke klar over at det var et tagrensfirma man skulle have ud når terrassen skal renses. Men det er nok også en god ide når terrassen er så stor. Det var nemt overstået med de maskiner de har med ude.”

Jakob JensenJakob Jensen

“Man skulle tro jeg havde fået nyt tag efter de gutter har været ude. Det har godt nok fået en anden farve, men taget er stadig det samme.”