Velkommen hos Entreprisemægleren.dk


Entreprisemægleren.dk er en del af Nordic Manpower ApS som blev stiftet i 2014 og ud over entreprisemægling også beskæftiger sig med rekrutering og udlejning af mandskab.

Vi giver dig muligheder

Entreprisemægleren.dk er en del af Nordic Manpower ApS som blev stiftet i 2014 og ud over entreprisemægling også beskæftiger sig med rekrutering og udlejning af mandskab.

Som samarbejdspartner hos os, har du mulighed for at byde på alle slags bygge- og renoverings opgaver. Vores erfarne entreprisemæglere sidder klar til at hjælpe dig med at få ordren i hus. Du får selvfølgelig tilknyttet din egen personlige entreprisemægler, som du altid kan ringe til hvis du har brug for rådgivning eller vil vide status på en tilbudssag.

Har du kapaciteten til det, kan du via vores storkunde afdeling få adgang til at byde på større entrepriser, så som skoler, hospitaler, boligforeninger og meget andet. Vi står som mellemmand mellem kunden og dig og vejleder dig i reglerne for sådanne byggesager, herunder garantistillelse og hjælp til udfærdigelse af tilbud, du har også mulighed for at benytte dig af vores beregner, som kan hjælpe dig med at ramme den rigtige pris.

Entreprisemægleren.dk har til huse på Købmagergade 55 lige ved siden af Rundetårn.​

Se videoen om firmaet

Kundeudtalelser

Dorthe KromannOdense S

“Jeg skulle have ordnet nogle handyman's småting, men ikke nok til en tømrer. Der kommer en ung fyr der går i gang med det samme, og tilbyder et par ekstre services i haven. Jeg har lavet en ny aftale med ham, det fungere bare super.”

Heidi og Søren LarsenEsbjerg

“Inden huset blev for alvor ramt af fugt ville vi have lagt omfangsdræn. Vi modtog tilbud fra alle og arbejdet blev udført. Tak for god og hurtig service.”

Trine & Simon GammelgaardOdense M

“Vores tag var blevet utæt, men det var uvist hvor fra. Vi fik nogle dygtige folk ud som hurtigt fandt hullerne og fik udskiftet tegl derefter. Det har været godt.”

Sofie KarlsenAssens

“Vores gamle trappe var desværre ikke til at redde, men vi var i tvivl om hvad der skulle gøres ved den. Alle firmaer kom med nogle gode bud, men med 4 børn har prisen også en betydning. Vi synes det har været en god oplevelse.”

Camilla AndreassenÅrhus C

“Mine gamle gulve trængte til en god opfrisker. Jeg valgte det firma jeg følte mig mest tryg ved og som gav mig grundig vejledning. Det hele har været en god oplevelse.”