Få tilbud vedrørende Nedrivning
gratis og uforpligtende!


Nedrivning

Gennem Entreprisemægleren.dk kan du finde en lokal ekspert i nedrivning. I stedet for selv at bruge din tid på at indhente tilbud, kan du med fordel lade os gøre det. Vores service er landsdækkende, så lige meget hvor du bor i landet, finder vi frem til virksomheder i dit nærområde, som har uddannelse og den nødvendige erfaring til at løse netop den opgave med nedrivning, som du står overfor. Har du brug for andre håndværkere til at hjælpe dig med et projekt med nybyggeri eller en tilbygning, finder vi også en løsning på det.

Lokalt nedrivningsfirma i dit nærområde

Der kan være mange grunde til, at behovet for professionel hjælp til nedrivning opstår. Har du købt en grund, som du skal i gang med at bygge på, kan det være nødvendigt at få nedbrudt en eksisterende bygning på grunden. Det kan dreje sig om nedrivning af alt fra sommerhuse og kolonihavehuse til kontorbygninger og parcelhuse.

Vi har et samarbejde med flere nedrivningsfirmaer over hele landet, og vil du gerne have et tilbud på et nedrivningsprojekt, som du skal i gang med, er du kommet det helt rigtige sted hen. Hvad enten du skal have væltet et skur i haven eller en høj etagebygning, kan vi finde den rette samarbejdspartner til dig.

Nem og konkurrencedygtig løsning på nedrivning

Vi er sat til verden for at gøre det nemt for dig. Et stort byggeprojekt kræver meget af dig, og de mange valg, som du bliver stillet over for gennem processen, kan være krævende nok i sig selv. Der er derfor ingen grund til, at du skal bruge ekstra tid og energi på at afsøge markedet, når det kommer til den arbejdskraft, som et byggeprojekt kræver. Her kan vi hjælpe dig.

Lad os indhente tilbud på de håndværkere, du skal bruge, så du kan træffe et velovervejet valg og samtidig koncentrere dig om hvilken slags mursten og dørhåndtag, du vil have i dit nye hus.

Vi ser frem til at høre fra dig

Udfyld formularen her på siden, og så går resten af sig selv. Når vi kender til den opgave, du skal have løst, sender vi tre tilbud fra lokale virksomheder, som kan hjælpe dig. Vil du gerne vide mere om vores ydelse, er du velkommen til at kontakte os.

Nedrivning

Når der skal bygges op, skal der ofte rives ned først – og det kan være et langt og sejt træk, hvis det ikke er ordentligt organiseret. Nedrivning er vigtigt at prioritere, på trods af hvad du måske først antager. Der kan gå mange ting galt under nedrivning af eksempelvis bærende vægge eller gamle køkkener, og man kan risikere at beskadige sig selv eller ejendommen – og det kan gøre ondt på både dig og din pengepung i sidste ende. Med en fagmand til opgaven følger der en forsikring med, så hvis der skulle vise sig at ske noget under nedrivning i eksempelvis en bygning af ældre dato, så dækker forsikringen.

Vi samarbejder med nedrivnings firmaer med stor ekspertise og via vores formular øverst på siden kan du få tilbud fra tre nedrivnings firmaer, der kan klare din opgave – hurtigt, enkelt og helt uforpligtende.

Miljøvenlig nedrivning

Når man er nedriver, har man blandt andet ekspertise i miljøvenlige løsninger. Inden nedrivningen af større byggeri skal der foretages en miljøscreening, hvor man lokaliserer eventuelle farlige stoffer. Dernæst foretager nedriveren en miljøsanering, hvor han fjerner de skadelige stoffer inden selve nedrivningen. På den måde undgår du risiko for spredning af giftige stoffer til dit hjem og miljøet. En nedrivnings opgave kan blandt andet handle om at fjerne og udskifte et tag med asbest, som er et farligt byggemateriale, der blev flittigt brugt til at bygge med indtil for 4o år siden. Nedrivnings firmaet vil med det rette håndværk og sikkerhedsudstyr fjerne det giftige tag og guide dig til, hvad du skal have i stedet for. På den måde leverer nedriveren en mere bæredygtig løsning. Nedrivnings firmaet sørger naturligvis også for korrekt afskaffelse af det nedrevne byggemateriale.

Skadelige stoffer under nedrivning

De fleste bygninger i dag er bygget før 1980. Er det, du skal have revet ned også det, så skal du for alt i verden ikke prøve på det selv. Mange af de byggematerialer, som blev brugt dengang, er giftige. For eksempel brugte man flittigt asbest og kviksølv, som kan være sundheds skadeligt, hvis du indånder det. Derfor er det enormt vigtigt, at have uddannede håndværkere med speciale i nedrivning til at tage hånd om din nedrivnings-opgave. De har ekspertisen, værktøjet og kan tage de vigtige sikkerhedsforanstaltninger.

 

Kundeudtalelser

Nedrivning af gammelt skur

Vi havde et gammelt og faldefærdigt skur stående i baghaven, som vi gerne bare ville have pillet ned og derfor sendte vi opgaven ind til Entreprisemægleren.dk. Vi aftalte pris, tid og sted med med mægleren, som så til gengæld fandt arbejdskraften til os. Vi er tilfredse med håndværkernes arbejde og ikke mindst Entreprisemæglerens. Firmaet kan jeg klart anbefale videre til andre.

Johannes

Stege

Væg mellem stue og køkken

Vi havde et ønske om at få et køkken/alrum og planlagde derfor at vælte væggen mellem stue og køkken. På Entreprisemægleren.dk kunne vi få hjælp til at finde nogle håndværkere, så vi sendte opgaven ind til dem og så aftalte vi ellers resten på telefon. Vi synes at det var en god løsning fordi vi derfor ikke selv behøvede at indhente utallige tilbud og sammenligne dem. Vi fik en fin pris, aftalte et tidspunkt, som passede os og så blev resten klaret for os - smadder godt koncept.

Cæcilie og Stefan

Fredericia

Nyt sommerhus, det gamle skulle rives ned

Da vi havde forelsket os i en grund med sommerhus sidste år, var det med henblik på at bygge nyt hus fra bunden og vi skulle derfor have revet det gamle sommerhus ned. Det var gammelt og faldefærdigt og vi var ikke helt sikre på hvordan vi skulle gå til det. Derfor skrev vi ind til Entreprisemægleren.dk, som kunne hjælpe os med at finde nogle autoriserede håndværkere, der kunne håndtere opgaven korrekt. Det var let og ligetil, mægleren stod for alt det praktiske så vi skulle i grunden bare tage stilling til hvornår det ville passe os at gå igang, hvilket har været en stor lettelse for os.

Det næste er så at få bygget det nye hus på grunden og her tænker vi igen at gøre brug af Entreprisemægleren.dk, for vores tidligere oplevelse af firmaet har været meget positiv. Vi anbefaler gerne firmaet til andre!

Bent & Sanne

Karrebæksminde

Nedrivning af gammelt køkken

Jeg planlagde at lave helt nyt køkken og skulle i den forbindelse bruge noget hjælp til at rive det gamle ned. Hos Entreprisemægleren.dk kunne man give mig et godt tilbud og hurtigt komme igang med projektet. Nedrivnings arbejdet blev godt udført og jeg henvendte mig derfor til samme mægler da jeg skulle bygge det nye køkken op og manglede en VVS'er til at installere vask og opvaskemaskine. Jeg er i bund og grund meget tilfreds med Entreprisemægleren.dk, samt deres dygtige samarbejdspartnere.

Alexander

Nyborg

Fin service - positiv oplevelse

Super fin service - vi gjorde brug af Entreprisemægleren.dk da vi ønskede at få væltet en væg mellem spisestue og stue, for at samle rummene og give vores bolig et mere moderne udtryk. Vi havde en positiv oplevelse, der var en god dialog med mægleren og firmaet har nogle dygtige samarbejdspartnere.

Sara og Kasper

Roskilde

Kontakt os i dag - Få et tilbud i morgen

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

Få et godt tilbud her

Anders Jensen

Vejle

“Vi fik lagt nyt Ask parketgulv i stuen, og videre ind i soveværelset. Det hele er gået rigtig godt, mester der kom ud var helt indstillet på de ønsker min kone havde. Han gennemgik kort de muligheder vi havde, for og imod, og så blev gulvet lagt.”

★★★★★

Bjarne Nørlund

Greve

“Jeg ville have væltet to vægge, det blev de også. Inden de går i gang med projektet informere de mig om at den ene væg er bærende, og regningen derfor er lidt dyrere, fordi der selvfølgelig skal afstives korrekt. Taget er ikke faldet ned i hovedet på mig og jeg har mere plads, det er perfekt.”

★★★★★

Lene Hansen

Kgs. Lyngby

“Der er flere på vores vej der har haft indbrud, og derfor har vi fået indbrudssikret vores hjem. Der blev udskiftet 3 døre, 12 vinduer, samt sat hængsler på dem. Det hele gik fint, nu håber vi også bare at det hjælper.”

★★★★★

Ole og Birgitte

Helsingør

“Vi skulle have lavet en terrasse, helst uden for meget efterbehandling og vedligholdelses, da vi begge er pensioneret. Vi fik anbefalet komposit træ fordi det har en længere holdbarhed, er miljøvenlig og let at holde. Vi har været glade for firmaet og jeres service.”

★★★★★

Merete Lund

Ringe

“Jeg har fået opført en gæstehytte, så nu kan min familie fra sjælland besøge mig uden problemer. Jeg fik to unge mænd ud der satte/samlede hytten, og fra køkkenvinduet så det ud til at være en smal sag. Jeg er glad og tilfreds.”

★★★★★