Nedriver

Gennem Entreprisemægleren.dk kan du finde en lokal ekspert i nedrivning. I stedet for selv at bruge din tid på at indhente tilbud, kan du med fordel lade os gøre det. Vores service er landsdækkende, så lige meget hvor du bor i landet, finder vi frem til virksomheder i dit nærområde, som har uddannelse og den nødvendige erfaring til at løse netop den opgave med nedrivning, som du står overfor. Har du brug for andre håndværkere til at hjælpe dig med et projekt med nybyggeri eller en tilbygning, finder vi også en løsning på det.

LOKALT NEDBRYDNINGSFIRMA I DIT NÆROMRÅDE

Der kan være mange grunde til, at behovet for professionel hjælp til nedrivning opstår. Har du købt en grund, som du skal i gang med at bygge på, kan det være nødvendigt at få nedbrudt en eksisterende bygning på grunden. Det kan dreje sig om nedrivning af alt fra sommerhuse og kolonihavehuse til kontorbygninger og parcelhuse.

Vi har et samarbejde med flere nedbrydningsfirmaer over hele landet, og vil du gerne have et tilbud på et nedrivningsprojekt, som du skal i gang med, er du kommet det helt rigtige sted hen. Hvad enten du skal have væltet et skur i haven eller en høj etagebygning, kan vi finde den rette samarbejdspartner til dig.

NEM OG KONKURRENCEDYGTIG LØSNING

Vi er sat til verden for at gøre det nemt for dig. Et stort byggeprojekt kræver meget af dig, og de mange valg, som du bliver stillet over for gennem processen, kan være krævende nok i sig selv. Der er derfor ingen grund til, at du skal bruge ekstra tid og energi på at afsøge markedet, når det kommer til den arbejdskraft, som et byggeprojekt kræver. Her kan vi hjælpe dig.

Lad os indhente tilbud på de håndværkere, du skal bruge, så du kan træffe et velovervejet valg og samtidig koncentrere dig om hvilken slags mursten og dørhåndtag, du vil have i dit nye hus.

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG

Udfyld formularen her på siden, og så går resten af sig selv. Når vi kender til den opgave, du skal have løst, sender vi tre tilbud fra lokale virksomheder, som kan hjælpe dig. Vil du gerne vide mere om vores ydelse, er du velkommen til at kontakt os.

Nedriver

Når der skal bygges op, skal der ofte rives ned først – og det kan være et langt og sejt træk, hvis det ikke er ordentligt organiseret. Nedrivning er vigtigt at prioritere, på trods af hvad du måske først antager. Der kan gå mange ting galt under nedrivning af eksempelvis bærende vægge eller gamle køkkener, og man kan risikere at beskadige sig selv eller ejendommen – og det kan gøre ondt på både dig og din pengepung i sidste ende. Med en fagmand til opgaven følger der en forsikring med, så hvis der skulle vise sig at ske noget under nedrivning i eksempelvis en bygning af ældre dato, så dækker forsikringen.

Vi samarbejder med nedrivningsfirmaer med stor ekspertise og via vores formular øverst på siden kan du få tilbud fra tre nedrivningsfirmaer, der kan klare din opgave – hurtigt, enkelt og helt uforpligtende.

Miljøvenlig nedrivning

Når man er nedriver, har man blandt andet ekspertise i miljøvenlige løsninger. Inden nedrivningen af større byggeri skal der foretages en miljøscreening, hvor man lokaliserer eventuelle farlige stoffer. Dernæst foretager nedriveren en miljøsanering, hvor han fjerner de skadelige stoffer inden selve nedrivningen. På den måde undgår du risiko for spredning af giftige stoffer til dit hjem og miljøet. En nedrivningsopgave kan blandt andet handle om at fjerne og udskifte et tag med asbest, som er et farligt byggemateriale, der blev flittigt brugt til at bygge med indtil for 4o år siden. Nedrivningsfirmaet vil med det rette håndværk og sikkerhedsudstyr fjerne det giftige tag og guide dig til, hvad du skal have i stedet for. På den måde leverer nedriveren en mere bæredygtig løsning. Nedrivningsfirmaet sørger naturligvis også for korrekt afskaffelse af det nedrevne byggemateriale.

Skadelige stoffer under nedrivning

De fleste bygninger i dag er bygget før 1980. Er det, du skal have revet ned også det, så skal du for alt i verden ikke prøve på det selv. Mange af de byggematerialer, som blev brugt dengang, er giftige. For eksempel brugte man flittigt asbest og kviksølv, som kan være sundhedsskadeligt, hvis du indånder det. Derfor er det enormt vigtigt, at have uddannede håndværkere med speciale i nedrivning til at tage hånd om din nedrivningsopgave. De har ekspertisen, værktøjet og kan tage de vigtige sikkerhedsforanstaltninger.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

KONTAKT OS I DAG.
FÅ ET TILBUD I MORGEN

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Dennis VestergaardJyllinge

“Jeg har fået revet en garage ned. Jeg skulle også have opsat en ny, men der var et andet firma der stod for det. Det hele gik godt.”

Søren MadsenNykøbing F

“Jeg har købt en grund, hvor huset desværre ikke stod til at redde. Selv at skulle stå for nedrivningen syntes jeg var uoverskueligt og der kom I ind i billedet. Det er nu revet ned og fjernet, jeg er glad og tilfreds.”

Lisbeth RasmussenIkast

“Mit redskabsskur har kendt bedre dage og det skulle derfor rives ned, så jeg kunne få et nyt op, et andet sted. Firmaet der kom ud fjernede rub og stub, til en overskuelig pris. Tak!”

Marianne og Niels OlsenHellerup

“Vi hørte om PCB der kunne være i fugemasse og maling i ældre huse. Vores hus er fra 1965 og jeg syntes vi skulle have det tjekket. Vi fik desværre konstateret PCB, men vi samarbejder på en løsning.”

Carsten og Camille ChristensenSvendborg

“Da vi købte huset fik vi af vide at jorden var forurenet. Men på det tidspunkt var der ikke økonomi til at få gjort noget ved det, der var andre ting der var vigtigere. Nu er der økonomi til det, og vi kan planlægge en familie med god samvittighed.”