Murer

Entreprisemægleren.dk varetager gerne kontakten til de lokale håndværkere, der kan hjælpe dig med at få løst opgaven. Det er ikke vigtigt for os, om du står over for en opgave af større eller mindre karakter. Det, der betyder mest for os, er, at vi kan hjælpe dig med at finde den bedste mand til opgaven. Hvad enten du gerne vil have fat i en murer, tømrer eller VVS-mand, indhenter vi gerne tilbud til dig fra de virksomheder, der løser opgaver i det område, hvor du bor.

EN MURER UDFØRER

  • Nybyggeri og tilbygning
  • Facadeisolering og facaderenovering
  • Vandskuring
  • Flisebelægning
  • Andre mureropgaver

RENOVERING AF DIT BADEVÆRELSE

Hvis du gerne vil have lavet et nyt badeværelse eller have foretaget en renovering af det, du allerede har, er der hjælp at hente hos et murerfirma. Når du hyrer uddannede fagmænd, kan du være sikker på, at du ender ud med et holdbart og flot resultat. Dine fliser bliver ikke bare lagt med præcision, men du får også professionel vejledning og en professionel vurdering af, hvad der vil fungere bedst. Både når det kommer til valg af materialer, funktionalitet og æstetik. Din murer har med garanti stået over for en lignende opgave mange gange før.

FÅ MEST FOR PENGENE

Det er altid en god ide at indhente tilbud fra forskellige lokale virksomheder, når du skal have løst en opgave. Det er ikke altid en fordel at vælge den første, der byder sig på banen. Der kan være stor prisforskel fra murer til murer, og når vi indsamler tilbud til dig, kan du nemt vælge den, der giver dig den bedste pris. Hos os er du sikker på at få en konkurrencedygtig pris. Vi samarbejder med uddannede og kompetente murere over hele landet, og vi finder gerne din næste samarbejdspartner til dit nye byggeri eller fliseprojekt.

FIND DIN LOKALE MURER HOS OS

Lyder vores tilbudsservice som noget for dig? Næste skridt er, at du udfylder formularen her på siden, og så vil du inden for kort tid modtage tre tilbud fra murere, der opererer i dit lokalområde. Har du spørgsmål til os, hører vi gerne fra dig og du er velkommen til at kontakte os.

Murer

Renovering af huse, tage, facader eller badeværelser kan ikke klares uden en murer. Mureren bygger og vedligeholder nemlig alt med sten, fliser, tegl puds, mørtel og meget mere. De forskellige murermestre er specialiserede indenfor forskellige kategorier, for eksempel facaderenovering eller badeværelser, og det er vigtigt at finde et match med en murer, som kan løfte netop din opgave til perfektion. Entreprisemægler.dk samarbejder kun med autoriserede murere og indhenter tilbud fra pålidelige og dygtige udbydere, så vi kan sikre dig den allerbedste løsning. Det er essentielt, når der arbejdes med vådrum som køkken og badeværelse eller bare facader af sten, som kan være skrøbelige.

Vi er specialiserede indenfor vores felt, og skaber kontakten mellem dig og din næste håndværker, som kan stå til rådighed kort efter din henvendelse – og vores kunder er altid tilfredse.

Her kan du læse mere om de ting, som vores murere kan tilbyde.

Facaderenovering

Gamle bygninger og huse skal vedligeholdes, og det gælder ikke kun indvendigt. Facaden er for det første bygningens ansigt udadtil, og det er samtidig den, der skal stå imod vind og vejr og sørge for, at det er rart at være hjemme. Facaderenovering er en æstetisk opgave, og det er vigtigt at facaden passer til omgivelser og stil – men det er også en opgave, som kræver den rette ekspertise til at tage de helt rigtige håndværksmæssige beslutninger om materiale og praktiske løsninger. Når større facaderenoveringer er i gang, kan det godt betale sig at overveje, om der er flere ting på bygningen, der trænger til istandsættelse mens stilladset er oppe

Filtsning

Træterrasser er en populær løsning for husejere, der gerne vil have et hyggeligt udeområde, som er nemt at holde. Det får huset til at synes større, og det giver reelt mere plads at være på for familien. Der findes tusind løsninger i forskellige stil og materiale; de kan hæves i niveau, være malede eller olierede og overdækkede eller åbne. Uanset hvad, så får du et behageligt udeområde som en integreret del af dit hus, uden at miste kvadratmeter indenfor med en veludformet træterrasse.

Lofter

Filtsning er bare en af flere muligheder indenfor facaderenovering – og denne er blevet populære på grund af sit rusikke look. Er der mange skader i murstenene pga. storm, vand eller bare alment slid, så er det en rigtig god metode til at give facaden en flot make-over, så bygningen pludselig ser helt ny ud; og så beskytter filtsning facaden ekstra godt fremover, da der smøres et ekstra lag udenpå murstenene.

Badeværelse

Badeværelset er et essentielt rum, hvor vi bruger nogle af døgnets vigtige timer – morgen og aften. Der skal være rart, og det skal være praktisk. Ved nybyg eller renovering af badeværelser, skal der både tages hensyn til udluftning, materialevalg, vådrumssikring og meget mere. Et murerfirma kan varetage alle disse områder, og kan også sørge for den myndighedsgodkendelse, der skal til for at udføre et lovligt badeværelse.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

KONTAKT OS I DAG.
FÅ ET TILBUD I MORGEN

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Sofie KarlsenAssens

“Vores gamle trappe var desværre ikke til at redde, men vi var i tvivl om hvad der skulle gøres ved den. Alle firmaer kom med nogle gode bud, men med 4 børn har prisen også en betydning. Vi synes det har været en god oplevelse.”

Ulla NørskovAlbertslund

“Vi har fået nye fliser i hele badeværelset. Håndværkerne kom til tiden og holdt deres pris. De har også lavet et flot stykke arbejde.”

Fam. JørgensenLejre

“Vores hus er bare blevet så flot. Det var nogle dygtige mænd der kom ud og holdt humøret højt hos os alle. Dem ringer vi helt sikkert til næste gang vi skal bruge en murer.”

Niels HansenBrabrandt

“Det var ikke en særlig stor opgaven, men noget der skal gøres inden det bliver værre. Jeg blev ringet op og dagen efter var der en mand ude og i gang. God og hurtig service.”

Casper JohannsenOdder

“Huset skulle have nyt tag, og det er jo ikke en lille investering så prisen havde afgjort noget at sige for mig. Jeg synes alle firmaerne var gode, men et af dem var bare lidt bedre med forskellige forslag og pris, så dem valgte jeg. Flot arbejde fra deres side og hurtig ekspediering fra jeres.”

Vores samarbejdspartnere

[wpv-view name=”bannere” limit=”3″]