Maler

Entreprisemægleren.dk kan hjælpe dig med at få kontakt til den lokale maler, der kan give dig det bedste tilbud på det stykke arbejde, som du gerne vil have udført. Vi henvender os til både privatkunder og erhvervskunder, og vores service er landsdækkende. Hvad enten du bor i Nordjylland eller på Sjælland, indhenter vi tilbud til dig fra kompetente malermestre i dit nærområde. Du kan spare både tid og penge ved at lade os afdække markedet for dig.

HVILKET MALERARBEJDE HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL?

  • Maling af lejlighed eller hus
  • Opsætning af tapet
  • Maling af tag eller loft
  • Maling af vinduer eller døre
  • Maling af vægge eller træloft

PROFESSIONEL VEJLEDNING FRA EN MALERMESTER

Står du over for en gennemgribende renovering af din bolig, kan du have behov for faglig sparring fra en ekspert inden for malerbranchen. Hvordan får du de flotteste vægge? Og hvordan sikrer du dig en holdbar løsning? Alt dette og meget mere kan du få svar på, når du samarbejder med en uddannet og erfaren maler.

Vi samarbejder udelukkende med malere, der er uddannede, og som kan levere et stykke arbejde, der lever op til en god faglig standard. Vi har ikke bare fokus på, at vi kan sende dig tilbud fra lokale håndværkere, men også at vi kan tilbyde dig en professionel og holdbar løsning. Vi vil gerne gøre det nemt for dig at få udført et stykke arbejde, der lever op til dine behov og ønsker.

SKAL VI FINDE EN MALER TIL DIG?

Har du en opgave, som kræver en kompetent og professionel maler, gør vi det gerne nemt for dig. Udfylder du vores formular her på siden, vil du inden for et døgn modtage tre uforpligtende tilbud. Du vurderer så, om du vil gøre brug af et af dem, og så har du med få minutters indsats fundet den maler, der skal hjælpe dig med at forskønne dit hjem.

Maler

Malerarbejdet er vigtigt for helhedsoplevelsen i din bolig, derfor skal det altid gøres ordentligt. Ikke mindst det praktiske som at dække af, vælge den rigtige glans og det rigtige værktøj, men også at vælge farver. Skal det hele bare være hvidt? Og hvilken hvid skal det så være? Det kommer an på lysindfaldet, og i nogle tilfælde kan en helt hvid faktisk være blændende – og så er det bedre med en lidt mørkere tone af hvid. Det kan også være, at det vil klæde din bolig med en grå eller sandfarvet væg og skinnende hvide gulve.

En maler kan guide dig igennem hele processen og sørge for et godt færdigt resultat, hvad enten det er vægge, gulv, radiatorer, loft eller det hele på én gang. En maler har erfaringen til at hjælpe dig med at vælge en løsning, som du ikke bliver træt af efter 14 dage og som samtidig passer til dig lige nu.

Vi er specialiserede indenfor vores felt, og skaber kontakten mellem dig og din næste maler, som kan stå til rådighed kort efter din henvendelse – og vores kunder er altid tilfredse.

Til- og fraflytningslejligheder

Der er forskellige regler for, om du skal male når du flytter ind eller ud i lejelejligheder. Ofte er der en vicevært, som tjekker om det hele er som det skal være, og derfor er det vigtigt at få lavet et godt stykke malerarbejde, særligt ved udflytning, så du er sikker på at få dit depositum med dig videre. Med en fagudlært maler er du sikker på et godt resultat, og med vores tre tilbud fra malere sikrer du også, at det bliver til den bedste pris.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

KONTAKT OS I DAG.
FÅ ET TILBUD I MORGEN

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Sofie KarlsenAssens

“Vores gamle trappe var desværre ikke til at redde, men vi var i tvivl om hvad der skulle gøres ved den. Alle firmaer kom med nogle gode bud, men med 4 børn har prisen også en betydning. Vi synes det har været en god oplevelse.”

Ulla NørskovAlbertslund

“Vi har fået nye fliser i hele badeværelset. Håndværkerne kom til tiden og holdt deres pris. De har også lavet et flot stykke arbejde.”

Fam. JørgensenLejre

“Vores hus er bare blevet så flot. Det var nogle dygtige mænd der kom ud og holdt humøret højt hos os alle. Dem ringer vi helt sikkert til næste gang vi skal bruge en murer.”

Niels HansenBrabrandt

“Det var ikke en særlig stor opgaven, men noget der skal gøres inden det bliver værre. Jeg blev ringet op og dagen efter var der en mand ude og i gang. God og hurtig service.”

Casper JohannsenOdder

“Huset skulle have nyt tag, og det er jo ikke en lille investering så prisen havde afgjort noget at sige for mig. Jeg synes alle firmaerne var gode, men et af dem var bare lidt bedre med forskellige forslag og pris, så dem valgte jeg. Flot arbejde fra deres side og hurtig ekspediering fra jeres.”

Vores samarbejdspartnere

[wpv-view name=”bannere” limit=”3″]