Kloak

Hos Entreprisemægleren.dk faciliterer vi kontakten mellem dig som kunde og lokale håndværkervirksomheder. Har du et problem med din kloak, undersøger vi for dig, hvem der kan hjælpe dig til den mest konkurrencedygtige pris. Lader du os indhente tilbud til dig fra kloakmestre i dit nærområde, kan du nemt vælge den udbyder, hvis tilbud du finder mest attraktivt. Vi samarbejder med en bred vifte af autoriserede kloakmestre, hvis arbejde vi med stolthed kan stå inde for.

OPGAVER INDEN FOR ARBEJDE MED KLOAK

  • Kloak inspektion
  • TV-inspektion
  • omfangsdræn
  • Øvrige former for kloakservice

TV-INSPEKTION AF DIN KLOAK

Der kan opstå flere problemer i din kloak, som gør, at en rensning eller spuling ikke er muligt. Et stop kan være forårsaget af skadedyr som rotter eller tilstoppet fedt i systemet. Det kan være svært at finde ud af, hvor problemet ligger, men med det rette udstyr kan din kloakmester tage et kig ned i kloakken og lokalisere problemet, så det bliver løst på korrekt vis.

Kloak

Kloakken er, uden at du nødvendigvis er klar over det, en væsentlig del af sundhed og hygiejne i vores hjem. Den leder alt det ildelugtende og beskidte spildvand væk fra det sted, hvor vi opholder os, og det er en ekstremt vigtig funktion. Det ved man, hvis man har prøvet at have problemer med kloakken. Får du ikke fikset problemet i tide, kan det resultere i fugt, skimmelsvamp og mug – og det kan være sundhedsskadeligt. Derfor gælder det altså om straks at reagere, hvis kloakken er stoppet til.

Kan du selv fikse problemet?

Først kan du prøve at gøre noget selv. Når kloakken stopper til, medfører det en række gener, som du bør reagere på. Vandet har svært ved at løbe væk fra håndvask og toilet, og du vil opleve lugtgener fra de forskellige afløb. I nogle tilfælde kan du klare det selv ved at rense din vandlås. Det gør du nemt ved at tage låsen op og fjerne alt snavs som hår, sæberester og andet skidt. Har det ikke en effekt, tyder det på, at du har brug for professionel hjælp til at rense din kloak – og så gælder det om at få fat i en fagudlært kloakarbejder, som kan udbedre skaderne hurtigst muligt,

Vi er specialiserede indenfor vores felt, og skaber kontakten mellem dig og din næste kloakarbejder, som kan stå til rådighed kort efter din henvendelse – så slipper du for de skader som en stoppet kloak kan medføre.

Rottesikring

Rotter i kloakken er et stigende problem i flere områder af Danmark, særligt de større byer. Det er et problem, som skal løses hurtigt, da rotter kan huske vejen gennem rørene og hurtigt formerer sig. Rotterne ødelægger rørene og kan desuden udgøre en stor sundhedsfare, da de kan være bærere af sygdomme og kan finde på at bide. Kloakarbejderen kan tilkaldes, hvis du har problemer med rotter i rørene. En autoriseret kloakarbejder vil installere en rottespærrer i rørene, så de ikke længere kan komme ind. Det kan også gøres forebyggende, hvis du har mistanke om, at der er rotter i dit nærområde.

Omfangsdræn

Gamle fugtige kældre er noget, der præger enormt meget byggeri i dag. Det kan et omfangsdræn rette op på. Ønsker man eksempelvis i en boligforening opbevaring i kælderen, må den ikke være fugtig, så bliver tingene ødelagt, og der kan dannes fugt, som kan brede sig til resten af bygningen. Eller ønsker man i et hus at bruge værelserne i kælderen til beboelse, må den heller ikke være fugtig, da det kan være skadeligt for lungefunktionen på længere sigt. Et omfangsdræn leder vandet væk fra jorden omkring din bygning og der bygges en regnvandsbrønd, som ledes ud i kloaksystemet. Du mindsker på den måde risikoen for vand- og fugtskader og forlænger husets levetid.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

KONTAKT OS I DAG.
FÅ ET TILBUD I MORGEN

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Heidi og Søren LarsenEsbjerg

“Inden huset blev for alvor ramt af fugt ville vi have lagt omfangsdræn. Vi modtog tilbud fra alle og arbejdet blev udført. Tak for god og hurtig service.”

Tom MarcussenNørrebro

“Kloakken var begyndt at lugte, men det var også den eneste gene. Vi fik et firma ud der lavede en tv-inspektion og konstaterede lidt mindre forstoppelser. Det blev udbedret og lugten er forsvundet. Super!”

Danielle NygårdGlamsbjerg

“Vi har erfaret at et nedsivningsanlæg ville være en rigtig god ide for os. Vi indsendte derfor opgaven til jer og fik kontakt med 3 kloakfirmaer. Vi fik gennemgået tilbuddet og arbejdet gik i gang. Tak for jeres hjælp.”

Dan MadsenHillerød

“Der var tærring på stikledningen og den skulle udskiftes. Jeg modtog tilbud fra alle firmaer og arbejdet blev gjort rimelig effektivt.”

Anette JepsenNørre Alslev

“Jeg skulle have renoveret kloakken og frygtede at det skulle blive et meget omfattende arbejde. Jeg modtog tilbud fra alle firmaer, men valgte det der tilbød punktrenovering. Jeg synes det virkede som en bedre løsning for mig og det har virket lige siden.”

Vores samarbejdspartnere

[wpv-view name=”bannere” limit=”3″]