Mød dine kommende kollegaer


Entreprisemægleren.dk er en del af Nordic Manpower ApS som blev stiftet i 2014 og ud over entreprisemægling også beskæftiger sig med rekrutering og udlejning af mandskab.

Se vores medarbejder film

Kundeudtalelser

Dorthe KromannOdense S

“Jeg skulle have ordnet nogle handyman's småting, men ikke nok til en tømrer. Der kommer en ung fyr der går i gang med det samme, og tilbyder et par ekstre services i haven. Jeg har lavet en ny aftale med ham, det fungere bare super.”

Heidi og Søren LarsenEsbjerg

“Inden huset blev for alvor ramt af fugt ville vi have lagt omfangsdræn. Vi modtog tilbud fra alle og arbejdet blev udført. Tak for god og hurtig service.”

Trine & Simon GammelgaardOdense M

“Vores tag var blevet utæt, men det var uvist hvor fra. Vi fik nogle dygtige folk ud som hurtigt fandt hullerne og fik udskiftet tegl derefter. Det har været godt.”

Sofie KarlsenAssens

“Vores gamle trappe var desværre ikke til at redde, men vi var i tvivl om hvad der skulle gøres ved den. Alle firmaer kom med nogle gode bud, men med 4 børn har prisen også en betydning. Vi synes det har været en god oplevelse.”

Camilla AndreassenÅrhus C

“Mine gamle gulve trængte til en god opfrisker. Jeg valgte det firma jeg følte mig mest tryg ved og som gav mig grundig vejledning. Det hele har været en god oplevelse.”