Isolering

Hos Entreprisemægleren.dk indhenter vi tilbud til dig fra lokale håndværkere, der kan tilbyde dig at udføre alle former for isolering. Hvad enten du har en opgave i forbindelse med nybyggeri eller en opgave i en ældre bolig, har vi et bud på kompetente håndværkere, der kan isolere din bolig, så du får det optimale ud af dine varmepenge.

ISOLERING I MANGE VARIATIONER

  • Hulmursisolering
  • Facadeisolering
  • Isolering af loft
  • Tagisolering
  • Efterisolering

VURDERING AF DIT HJEM

I langt de fleste tilfælde kan en efterisolering betale sig, hvis du bor i en bolig af ældre dato. Er du i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig, så lad en lokal ekspert komme hjem til dig og vurdere dine muligheder for at optimere på isoleringsfronten. Vi formidler gerne kontakten og sikrer dig, at du får en erfaren håndværker ud til en fornuftig pris.

ISOLERING HAR EN EFFEKT PÅ VARMEREGNINGEN

Den primære grund til at få isoleret sin bolig er, at der er mange penge at hente på varmeregningen. Det er dyrt at fyre for fuglene, og en isolering gør, at din bolig holder bedre på varmen. Men der følger flere fordele med, når du kaster penge i isolering. Det gavner ikke bare din pengepung, men også miljøet. Dit CO2-udslip bliver nemlig markant mindre, når din bolig er isoleret på optimal vis.

Indeklimaet i din bolig bliver også bedre, når isoleringen er i top. Du vil opleve en bedre åndbarhed, som blandt andet kommer til udtryk ved, at der vil være mindre kondensvand i dine vinduer. Det kan være med til at minimere risikoen for fugtskader og dannelse af den generende skimmelsvamp eller øvrige former for mug eller råd. Bor du i et område med meget trafiklarm, kan du også drage nytte af isoleringens lydisolerende effekt.

INDHENT TRE TILBUD NU

Udfyld formularen her på siden og modtag tre uforpligtende tilbud på isolering inden for et døgn. Vi samarbejder med uddannede håndværkere i hele landet, og vores service er landsdækkende. Vil du gerne vide mere? Kontakt os direkte på vores kontakt side.

Isolering

Har du en iskold ydervæg i vintermånederne, som gør det svært at varme resten af hjemmet ordentligt op? Eller kan du høre, når naboen snorker om natten? Så er ekstra isolering måske en rigtig god løsning for dig.

Brug vores formular øverst på siden og få uforpligtende tilbud fra tre isoleringsfirmaer, som kan hjælpe dig med din isoleringsopgave.

Det er billigere og bedre for miljøet

Det er dyrt at fyre for fuglene, og energimæssigt kan det godt svare sig at efterisolere, da du hurtigt tjener varmepengene hjem igen. Desuden minimerer du dit CO2 udslip betydeligt med bedre isolering. Derfor er der også gode muligheder for at få tilskud til efterisolering hos energiselskaberne. En efterisolering af en kold ydervæg kan hjælpe betydeligt på varmeregningen og på at holde varmen indendørs. Isoleringen sørger nemlig for at varmen ikke suser ud gennem væggen med det samme. Så kan du endelig slippe for kolde tæer og store trøjer indenfor i de kolde vintermånder.

Lyddæmpende isolering

Isolering kan også bruges til at dæmpe lyden, hvis du har en larmende nabo eller bare en tynd væg ind til teenageværelset i huset. Isoleringsfirmaer har håndværkere, som er specialiseret i forskellige typer af isolering og som kan hjælpe med din specifikke opgave.

Er du i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig, så lad en lokal ekspert komme hjem til dig og vurdere dine muligheder for at optimere på isoleringsfronten. Vi er specialiserede indenfor vores felt, og skaber kontakten mellem dig og isoleringsfirmaerne, så du kan få en nem og økonomisk rentabel løsning hurtigst muligt.

Husk at få tilskud og håndværkerfradrag

Er du ejer eller andelshaver, så kan ejendommen søge om tilskud til energirenovering hos landets energiselskaber. Desuden kan du med de nye 2017-regler få håndværkerfradrag for alle renoveringer som mindsker energiforbruget og derved er miljøvenlige. Når du får et tilbud fra os, kan du tale med vores isoleringseksperter om, hvordan du søger de forskellige tilskud.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

KONTAKT OS I DAG.
FÅ ET TILBUD I MORGEN

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Jesper PilgaardSkovlunde

“Jeg skulle have isoleret og fik anbefalet Rockwool fordi det er det mest støjdæmpende og brandsikre. Tid og pris er blevet overholdt og jeg synes at kunne mærke forskellen.”

Mona HolmDianalund

“Efter en større indvendig renovering besluttede vi os for at få efter-isoleret loft og ydervægge. Vi fik nogle gode tilbud og arbejdet blev hurtig udført. Det har været rigtig fint.”

Preben og Anna BrandtLangeskov

“Vi har fået isoleret vores krybekælder fordi der altid har været så fodkoldt. Vi har fået isoleret med papiruld som skulle være meget effektivt. Vi har intet at klage over, det hele er gået rigtig godt.”

Christoffer MunkVordingborg

“Vi har fået udført en flot facadeisolering af vores murstensvilla. Det har været et større projekt, men arbejdet er gået godt.

Emil HansenHaderslev

“Vi fik tjekket isoleringen flere steder og fik konstateret at isoleringen var faldet sammen. Der blev gennemgået hvilke materialer man kunne bruge og pris, og vi fandt en god løsning. God oplevelse.”