Gulvafslibning

Hos Entreprisemægleren.dk er vi eksperter i at finde gode tilbud på håndværkere, der opererer i dit nærområde. Det gælder både, hvis du søger en snedker eller en gulvmontør. Når vi kender til den opgave, du skal have løst, laver vi fodarbejdet for dig, så du ikke selv skal ud at indhente tilbud fra de lokale gulveksperter. Med vores hjælp finder du den rette mand til at ordne dit gulv – og så er du garanteret en kvalitetsløsning til en god.

BEHANDLING AF DIT GULV

  • Gulvafslibning og gulvafhøvling
  • Rådgivning og lægning af gulv
  • Lakering og ludbehandling af gulv
  • Andre former for gulvservice

EKSPERTVIDEN OG ERFARING

Finder du din gulvmand gennem os, kan du være sikker på, at du bliver sat i kontakt med en kompetent gulvmontør. Vores samarbejdspartnere er alle faglærte og autoriserede inden for deres felt, og du kan ikke bare få løst den pågældende opgave, men du kan også få kompetent vejledning med på vejen.

DRØMMER DU OM ET NYT KØKKENGULV?

Ethvert gulv bliver slidt med tiden, og du kan enten vælge at skifte det ud eller at friske det op. Med professionel hjælp kan du få dit trægulv så flot som nyt enten ved at slibe eller høvle det ned. Men vil du gerne opnå et perfekt resultat, må du ty til professionel hjælp. Et trægulv skal slibes eller høvles med de rigtige maskiner, og det kræver præcision og know-how at få det til at se ud, som var det nyt.

Du kan gøre meget for at holde dine gulve flotte i lang tid. Vedligeholder du det på den rigtige måde, øger du chancerne for, at det ser flot ud i flere år. Spørg din gulvmand, hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du skal holde dit gulv og bruge de rengøringsmidler, som der anbefales til det enkelte gulv.

INDHENT TILBUD – DET ER UFORPLIGTENDE

Få mulighed for at sammenligne priser og tilbud ved at udfylde formularen her på siden. Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Gulvafslibning

Dit gulv pryder hele din bolig, og derfor skal det afspejle dig og den livsstil, du har. Der skal både tænkes praktik, farve, materiale og behandling. Det er vigtigt at vælge det rigtige gulv til både stue, badeværelse og køkken, og ofte vil der være forskellige behov i de forskellige rum. Der er de klassiske trægulve med forskellige former for overfladebehandling, og der er nyere tendenser indenfor gulv såsom slidstærkt epoxy. Uanset, hvad du er til, skal du have professionel hjælp til at vælge det rigtige gulv, som du kan have i mange år frem.

Gamle og slidte gulve får din bolig til at virke nedslidt og trist.
En slibning er er en billig og enkel måde at give nyt liv til dit hjem. Der er mange måder du kan efterbehandle dine gulve.
Mange vælger en lakbehandling med tre gange lak. Her skal du være opmærksom på at din gulvmand leverer en lak i den rigtige kvalitet. Anvendes der en billig lak i dårlig kvalitet, vil det direkte påvirke levetiden af din gulvbehandling – bed om en kvalitetslak.
Du kan også vælge at få olie eller ludbehandlet dine rå trægulve. Det giver et flot naturlig look og er de senere år blevet et meget populært valg hos mange.

Entreprisemægler.dk kan skabe kontakten mellem dig og din næste gulvlægger, som kan stå til rådighed kort efter din henvendelse. Med vores tre forskellige tilbud fra gulvlæggere er du sikker på at ende med den bedste løsning til den rigtige pris.

Her kan du læse mere om nogle af de typer gulv, der er at vælge imellem, inden du får tilbud fra vores gulvlæggere.

Trægulv

Trægulve er det gulv, der findes i de fleste hjem i dag. De er klassiske og naturlige, og de kan fås i forskellige trætyper som eg, fyr eller bambus. Der skal også tages stilling til, hvilken behandling gulvet skal have. Skal det være nemt at holde rent med en lak, eller skal det have olie så det holder længere uden skrammer, men kræver mere vedligeholdelse? Hvis trægulv er det rigtige valg for dig, så bestil tre tilbud her på siden, og tal med din gulvmand om, hvilke behov du har og hvilken løsning, der er den bedste for dig. Det gode ved trægulv er, at det kan slibes ned og behandles forfra, hvis det trænger til at blive piftet op eller har fået skader.

Epoxy

Epoxy er noget af det, som vinder frem i danske hjem for tiden. Det giver et råt look, er uden fuger, og så er det enormt slidstærkt. Mange vælger at få det i køkkenet eller på badeværelset, da det tåler vand og skiftende temperaturer. Gulvet kan laves i alverdens farver – lige fra det rå beton look til en knald gulv eller oceanblå farve. Gulvene er nemme at vedligeholde, og epoxy bliver derfor ofte brugt i butikker eller lagerbygninger. Prisen på epoxy er en smule højere end f.eks. polyuretan eller akryl gulve.

Gulv med varme

Mange nye huse bliver bygget med gulvvarme fra start, da det efterhånden er en meget populær varmekilde. De nye typer af gulvvarme fordeler varmen bedre end radiatorer, og så er det bedre for miljøet og for varmeregningen. Ønsker du gulvvarme i hele huset, så er det vigtigt at tænke over, hvilken type af gulv det skal være, og hvordan det skal lægges. Det er vigtigt at få hjælp af en fagmand med ekspertise indenfor for gulvlægning. For eksempel er trægulv ikke optimalt til gulvvarme – det er dog muligt med den rigtige løsning.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

KONTAKT OS I DAG.
FÅ ET TILBUD I MORGEN

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Steen LassenHelsinge

“Vi har et ældre hus, der havde skæve gulve. Vi fik nogle fornuftige gulvmænd ud og i dag ser gulvne rigtig godt ud.”

Klaus ThomsenSolrød Strand

“Jeg har fået lud behandlet gulvet i stuen og soveværelset. Hele processen er gået rimelig hurtig, fra start til slut. Godt.

Lonnie JensenFredericia

“Jeg har endelig fået mine vinyl gulve! Efter jeg selv har små-renoveret mit køkken med maling osv., manglede jeg kun det nye gulv. Det har jeg nu fået og til en overkommelig pris.

Peter FrandsenRoskilde

“Vi havde fået nok af knirkende gulve og besluttede os derfor at få et svømmende gulv. Vi fik nogle gode tilbud, men valgte også udfra pris. Aftalerne blev overholdt og vi er glade.”

Camilla AndreassenÅrhus C

“Mine gamle gulve trængte til en god opfrisker. Jeg valgte det firma jeg følte mig mest tryg ved og som gav mig grundig vejledning. Det hele har været en god oplevelse.”