Entreprenør

Hos Entreprisemægleren.dk hjælper vi vores kunder med at indhente tilbud på diverse ydelser. Søger du en erfaren entreprenør til at varetage en byggeopgave, finder vi gerne det bedste entreprenørfirma til opgaven i dit lokalområde. Du modtager tre uforpligtende tilbud fra os, og så er det op til dig at vurdere, om du vil gøre brug af et af dem. Alle vores samarbejdspartnere er faguddannede og specialiserede inden for sit felt, og med vores hjælp kan du være sikker på en professionel og holdbar løsning.

SKAL DU HAVE BYGGET TIL?

Mangler du kvadratmeter, behøver du ikke flytte til et andet hus for at få mere plads. Der er et væld af muligheder for, hvordan du kan udbygge din bolig, og kun din fantasi, dit budget og dit grundareal begrænser dine valgmuligheder. Mangler du et ekstra værelse? Er stuen blevet for lille? Eller vil du gerne have endnu et badeværelse, så din familie slipper for at stå i kø om morgenen?

Har du i tankerne at bygge til dit sommerhus eller at få lavet en tilbygning i privaten, får du brug for en entreprenør, når du kommer længere hen i processen. Vi har kontakt til byggefirmaer over hele landet, og vi kan med garanti sætte dig i kontakt med flere, der løser byggeopgaver i det område, hvor du bor. Gør det nemt for dig selv ved at lade os undersøge markedet for dig.

TYPISKE ENTREPRENØROPGAVER

  • Omfangsdræn
  • Byggeri
  • Brolægning
  • Nedbrydning
  • Støbning af fundament

ER DU INTERESSERET I ET TILBUD FRA EN ENTREPRENØR?

Har vi fanget din interesse, er du velkommen til at gøre brug af vores service. Vi kræver ikke andet af dig, end at du udfylder formularen her på siden. Når du har gjort det, vil du inden for et døgn modtage tre tilbud fra forskellige entreprenører i dit lokalområde, som alle har de rette kompetencer til at udføre den byggeopgave, du står over for. Så er det op til dig at tage stilling til, hvem der bedst matcher dine krav om pris, deadlines med videre.

Entreprenør

En entreprenør er for dig, der vil være helt sikker på, at der er styr på dit byggeri fra start til slut. Det giver rigtig god mening at hyre en entreprenør i større byggeprojekter, der involverer flere fagfolk. På den måde er du helt sikker på, at der er styring på processen og at alle opgaver bliver udført korrekt. Med andre ord, kan du sove trygt og godt mens dit byggeprojekt er i gang, i stedet for at bekymre dig og tjekke op på håndværk og proces selv.

Styr på byggeprocessen

Entreprenøren styrer din byggeproces med faglige kompetencer og sikrer dig imod ekstra udgifter eller dårligt udført håndværk. Entreprenøren har erfaring og kan spotte fejl og mangler undervejs og ved samtidig, hvor man kan spare, samt hvad der er særligt vigtigt i netop dit projekt.

Det kan være svært at finde en god entreprenør, som både har tid, når du ønsker det, og som kan tilbyde en fair pris. Vi er specialiserede indenfor vores felt, og skaber kontakten mellem dig og din næste entreprenør, ved at give dig tre tilbud fra entreprenører, som kan stå til rådighed, når du har brug for det. På den måde kan du vælge den udbyder, som passer bedst til dit projekt og din økonomi.

Total- eller hovedentreprise

Entreprenøren kan overtage det fulde ansvar for byggeriet, hvad end det er et nyt hus eller andre byggeprojekter, og stå for både ansøgninger, økonomi og udførelse. Det kaldes en totalentreprise. Med denne løsning skal du hverken bekymre dig om myndigheder, godkendelser, love eller kommunikation med håndværkerne. Entreprenøren tager også ansvar for, at tidsplanen overholdes, og at kvaliteten er i orden, når projektet er færdigt.

Du kan også vælge en hovedentreprise, hvor du selv sørger for ansøgninger og godkendelser, mens entreprenøren varetager selve byggeriet efterfølgende.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

KONTAKT OS I DAG.
FÅ ET TILBUD I MORGEN

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Maria og RonniNykøbing F

“Vi har i vores indkørsel og forhave et meget stort areal vi nu har fået udnyttet optimalt. Arbejdet gik rigtig godt og vi blev godt informeret undervejs. Tip top!”

Jan CarlsonNærum

“Vi har fået nedgravet jordvarme, vi blev kontaktet af alle firmaer, det er gået godt, ingen har kolde fødder mere.”

Sarah HansenKøge

“Jeg har fået lavet en ny stald til mine heste. Firmaet der fik opgaven tog hele entreprisen, og det synes jeg har fungeret rigtig godt. Jeg er glad for det de har lavet.”

Knud RimmerKolding

“Haven skulle graves op og planes ud så den kunne blive brugt igen. Jeg synes at det tog lidt lang tid men tidsplanen blev overholdt. Det har været en fin service.”

Bjørn EskildsenGlostrup

“Vi har fået fjernet den gamle belægning og lagt en ny. Vi modtog 3 tilbud, og blev til sidst enige om hvilke et vi skulle vælge. Tak for god service.”