Elektriker

Hvad enten du har en stor eller en lille opgave, der kræver en elektriker, så finder vi en autoriseret professionel, der kan løse opgaven for dig. Vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere i hele landet, og lige meget om du bor i Nordjylland eller på Fyn, kan vi sætte dig i kontakt med en el-installatør, der opererer i dit nærområde. Der er ikke kun mange penge at spare ved at gøre brug af vores service, men det er også nemt og tidsbesparende for dig.

HVILKE OPGAVER VARETAGER EN ELEKTRIKER?

  • El-tjek og gennemgang af installationer
  • Vedligehold og montering af varmepumpe
  • Montering af stikkontakt og lamper
  • Andre opgaver med el

ALSIDIG ELEKTRIKER – SAML DINE OPGAVER

Hvis du har en mindre opgave, som eksempel en stikkontakt, der skal monteres, så kan du med fordel samle flere opgaver sammen. Så har du mere at sætte din elektriker til, når han kommer, og så får du fuldt udbytte af den timepris, du skal betale. Har du også en lampe, du gerne vil have op, eller en varmepumpe, du gerne vil have vedligeholdt, så saml opgaverne, og sæt elektrikeren i sving, når han træder inden for døren.

EL-MONTØR TIL EN KONKURRENCEDYGTIG PRIS

Hos os er du garanteret en ydelse til en fair pris, og du behøver ikke være bange for, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten i opgaveløsningen. Vi samarbejder kun med erfarne håndværkere, der er uddannede, og som kan sit håndværk. Sender du en forespørgsel til os, så slipper du for selv at indhente tilbud fra forskellige el-virksomheder. Det gør det overskueligt og nemt for dig at vælge den rigtige elektriker.

VIL DU GERNE VIDE MERE OM VORES YDELSE?

Er du klar til at indhente tilbud? Du udfylder nemt formularen her på siden, og i løbet af et døgn modtager du så tre tilbud fra lokale håndværkere, der er klar til at påbegynde arbejdet hos dig.

Elektriker

El skal man helst ikke pille ved selv. Det ved alle, det kan nemlig være farligt, og det kan give stød. Men hvad de færreste ved er, at det som er rigtig farligt ved at lave el selv, det er brand, som kan opstå på længere sigt, hvis ikke el-arbejdet er gjort ordentligt. Derfor skal man altid få en faglært elektriker ud, når det har at gøre med elinstallationer. Uanset om det er nye stikkontakter, tilslutning af vaskemaskiner eller andet indenfor kraft og elinstallationer.

Vi er specialiserede indenfor vores felt, og skaber kontakten mellem dig og din næste professionelle elektriker, som kan stå til rådighed kort efter din henvendelse. Vi gør en dyd ud af at tilfredsstille vores kunder og finder derfor de bedste elektrikere i nærheden af dig.

Her kan du læse mere om, hvad en elektriker kan gøre for dig.

Belysning

Belysningen er ofte centrum i et rum, og derfor er det vigtigt at have god belysning, som er godt udført. En faglært elektriker guider dig i hvilket lys, der giver mening i de enkelte rum og sørger samtidig for at installation og tilslutning bliver gjort med omtanke og æstetisk sans. Vigtigst af alt så er sikkerheden i fokus og en fagudlært elektriker leverer brandsikre løsninger, så du kan sove trygt med både slukket og tændt lys – uanset om du skal have LED, lysdæmper eller helt almindelige lamper. Det gælder både udendørs og indendørs belysning.

HPFI

Elektrikerfaget er i konstant udvikling, og med årene er der kommet nyere og smartere teknologi indenfor faget. Med tre bud fra faglærte elektrikere er du sikker på at få en løsning, som er tidssvarende og økonomisk rentabel. Særligt indenfor fejlstrømsafbrydere er der blevet moderniseret, og de gamle FI og HFI afbrydere er faktisk ulovlige i dag, og skal derfor udskiftes med HPFI. Alle hjem har en fejlstrømsafbryder, og er du i tvivl om din fejlstrømsafbryder er lovlig bør du kontakte en elektriker og få et tjek.

Spar på regningen

Løber el-regningen hver måned langt højere op end forventet? Også selvom du virkelig forsøger at slukke for alle standby apparater og slukke lyset inden du går? Så er det en rigtig god ide at få en elektriker ud for at tjekke dine installationer. En elektriker kan måle efter og fortælle dig, lige netop hvilke apparater, der sluger for meget strøm og på den måde spare dig for en stor el-regning – samtidig med at dit hjem bliver mere miljøvenligt.

Intelligente el-løsninger

Er du glad for gadgets og for smarte løsninger? Så skal du kigge til det nyeste indenfor elektrikerfaget, som er intelligente el-løsninger. Med denne nye teknologi kan du eksempelvis styre alle dine elektroniske apparater fra en tablet eller fra din telefon. Her på siden kan du få tre tilbud på intelligente el-løsninger og høre meget mere om det, når elektrikeren kontakter dig.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

KONTAKT OS I DAG.
FÅ ET TILBUD I MORGEN

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Andrea NilsenFrederiksberg

“Jeg opdagede egentlig ved en test at jeg skulle have et nyt relæ. Ikke den største opgave, men rigtig god service alligevel. Hurtigt overstået.”

Kent HenriksenHerfølge

“Jeg skulle selv sætte vores nye køkken op da vi så finder ud af at der skal trækkes nye kabler. Vi sender ind til jer og dagen efter har vi en elektriker på vej. Tak!”

Sabine og Jonas SvendsenViborg

“Vi har fået lavet udendørs belysning, der var så mørk fra huset og ned til bilen. Vi modtog de lovede tilbud, og arbejdet er blevet rigtig pænt.”

Daniel JakobsenMiddelfart

“I vores andelsforening havde vi besluttet os for at få udskifet vores dårtelefoner samt fast aftale om vedligholdelse af disse. Vi modtog nogle gode tilbud der var til at forstå. Vi har været glade for jeres hjælp.”

Rikke MøllerMaribo

“Vi har fået installet alarmsystem i vores hus. Vi fik alle tilbud og de har også været ude og lave det. Vi er rigtig glade for det og føler os mere trygge om natten.”

Vores samarbejdspartnere

[wpv-view name=”bannere” limit=”3″]