Ejendomsservice

Entreprismægleren.dk hjælper dig med at finde ejendomsservice, der matcher dine behov og ønsker. Vores service foregår på den måde, at du præsenterer os for dine behov, og så kontakter vi vores samarbejdspartnere i dit nærområde, som kan udføre opgaverne for dig. Vi samarbejder kun med de bedste fagfolk, der er uddannede, og som har den nødvendige faglige viden med sig.

FORMER FOR EJENDOMSSERVICE

  • Trappevask og rengøringshjælp
  • Snerydning og haveservice
  • Skadeservice og viceværtservice

EJENDOMSSERVICE EFTER AFTALE ELLER EFTER BEHOV

Hvad enten du gerne vil have en fast aftale om rengøringshjælp, eller du hellere vil ringe efter hjælp, når behovet opstår, kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige rengøringsfirma. De fleste af vores samarbejdspartnere leverer begge former for løsninger, og de vil med sikkerhed gerne være med til at lave en aftale, der passer dig godt. Fortæl os, hvad du efterspørger, og så finder vi en holdbar løsning til dig.

PRAKTISK HJÆLP I DET DAGLIGE

Ejendomsservice er meget mere end hjælp til trappevask og snerydning i større boligforeninger. Det er også en service, der er tilgængelig for dig som privatperson. Vil du gerne have en havemand til at klippe din hæk eller holde ukrudtet væk i dine bede, er det også en opgave for en anlægsgartner. Vil du gerne slippe for den dårlige samvittighed ved at se ukrudtet spire frem i din have, kan du trygt lade os finde et godt tilbud på haveservice til dig fra et lokalt firma.

LAD OS GØRE DET NEMT FOR DIG

Alt du skal gøre er at udfylde formularen her på siden. Når den er indsendt, vil du i løbet af en arbejdsdag modtage tre tilbud fra os, fra lokale firmaer, der står klar til at udføre arbejde hos dig. Se tilbuddene an, og vurder om de passer til dit budget og din tidshorisont, og slå til, hvis du føler dig fristet. Vil du gerne vide mere om os og vores service, er du velkommen til at henvende dig til os.

Ejendomsservice

Huslige pligter hører sig til, når man bor i en boligforening med fællesarealer – men det er faktisk muligt at undgå dem. Med en ejendomsservice tilknyttet bygningen får I jeres egen vicevært, som varetager alle de sure pligter og sørger for en ren og pæn ejendom.

Det gælder både gårdvedligeholdelse som hækkeklipning, fejning af blade og vedligeholdelse af træer og blomster – men også rengøringsopgaver som trappevask eller klassiske viceværtopgaver som udbedring af mindre skader eller tilsyn med varmeanlæg.

Mange gange kan det give en økonomisk gevinst at placere alle de forskellige vedligeholdelsesopgaver hos ét enkelt firma med ejendomsservice, frem for en række forskellige mindre firmaer. Det gør også processen nemmere, og du er som beboer aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig, hvis der skulle ske noget i ejendommen.

Mange ejendomsservicefirmaer tilbyder også snerydning og saltning om vinteren.

Find den bedste ejendomsservice

Med tre tilbud fra firmaer, der tilbyder ejendomsservice, kan du finde det firma, der passer bedst til de opgaver, som din ejendom ønsker at få løst. Du kan også hurtigt se, hvem der tilbyder de bedste priser. Husk at se på udbydernes referencer, så du sikrer dig en god kvalitet.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

KONTAKT OS I DAG.
FÅ ET TILBUD I MORGEN

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Dorthe KromannOdense S

“Jeg skulle have ordnet nogle handyman's småting, men ikke nok til en tømrer. Der kommer en ung fyr der går i gang med det samme, og tilbyder et par ekstre services i haven. Jeg har lavet en ny aftale med ham, det fungere bare super.”

Stig HougaardSilkeborg

“Vi har på vores vej vedtagat at vi skulle have en fast aftale om saltning. Vi modtog alle tilbud fra firmaerne og tog dem vi fandt mest pålidelige.”

Finn JørgensenFarum

“At have noget grønt at kigge ud på er jo rigtig fint, især hvis det er veltrimmet. Det er sådan det ser ud nu takket været vi fik kontakt til det rigtige firma, via jer. Alle aftaler bliver overholdt.”

Karina RasmussenNæstved

“Min mand og jeg arbejder en del og vi har derfor ikke kunne prioritere haven. Vi ønskede at den blev "ryddet op" og dermed gjort klar til efterår/vinter. Vi har haft nogle professionelle folk ude og der er nærliggende at ringe til dem næste gang også.”

Jørgen MadsenFrederikssund

“Jeg er kommet i en alder hvor det er svært at finde kræfterne til at få ordnet haven. Det skal nu ikke forhindre mig i at have en. Jeg har fået en fast aftale med en fornuftig mand til en fornuftig pris. Tak for hjælpen.”

Vores samarbejdspartnere

[wpv-view name=”bannere” limit=”3″]