Betingelser
For at benytte Entreprisemægleren.dk, skal du acceptere følgende:

Ansvar
Entreprisemægleren.dk kan ikke drages til ansvar for de aftaler, som eventuelt kan/måtte indgås mellem bygherre og leverandør. Du er selv ansvarlig for at kontrollere informationer om leverandøren, såsom – forsikringer, autorisation, cvr. registrering samt yderlige relevante virksomhedsoplysninger.

Person datalovgivning
Dine indtastede informationer gemmes af entreprisemægleren.dk. for eventuel senere opfølgning.
Data videregives aldrig til 3. part.

Entreprisemægleren.dk sletter naturligvis alle relevante oplysninger ved påbud fra bygherre.

entreprisemægleren.dk kan aldrig stilles til ansvar overfor eventuelt misbrug af personlige data, filer, billeder, tegninger m.m. når en opgave videresendes til vores leverandører.

Opgaveformidling
Vores leverandører må kontakte dig via e-mail, telefon og sms.
Du accepterer at modtage kontakt både fra entreprisemægleren.dk og vores leverandører i forhold til dine indtastede oplysninger på entreprisemægleren.dk (Dine personlige oplysninger kan altid slettes ved påbud fra bygherres side af).

Nyhedsbrev
Entreprisemægleren.dk har lov til at udsende nyhedsbreve når du accepterer vores betingelser. Nyhedsbrevet kan til hver en tid afmeldes, ved klik på afmeld nyhedsbrev.

Anders Jensen

Vejle

“Vi fik lagt nyt Ask parketgulv i stuen, og videre ind i soveværelset. Det hele er gået rigtig godt, mester der kom ud var helt indstillet på de ønsker min kone havde. Han gennemgik kort de muligheder vi havde, for og imod, og så blev gulvet lagt.”

★★★★★

Bjarne Nørlund

Greve

“Jeg ville have væltet to vægge, det blev de også. Inden de går i gang med projektet informere de mig om at den ene væg er bærende, og regningen derfor er lidt dyrere, fordi der selvfølgelig skal afstives korrekt. Taget er ikke faldet ned i hovedet på mig og jeg har mere plads, det er perfekt.”

★★★★★

Lene Hansen

Kgs. Lyngby

“Der er flere på vores vej der har haft indbrud, og derfor har vi fået indbrudssikret vores hjem. Der blev udskiftet 3 døre, 12 vinduer, samt sat hængsler på dem. Det hele gik fint, nu håber vi også bare at det hjælper.”

★★★★★

Ole og Birgitte

Helsingør

“Vi skulle have lavet en terrasse, helst uden for meget efterbehandling og vedligholdelses, da vi begge er pensioneret. Vi fik anbefalet komposit træ fordi det har en længere holdbarhed, er miljøvenlig og let at holde. Vi har været glade for firmaet og jeres service.”

★★★★★

Merete Lund

Ringe

“Jeg har fået opført en gæstehytte, så nu kan min familie fra sjælland besøge mig uden problemer. Jeg fik to unge mænd ud der satte/samlede hytten, og fra køkkenvinduet så det ud til at være en smal sag. Jeg er glad og tilfreds.”

★★★★★