Badeværelse

HVAD KAN VORES SAMARBEJDSPARTNERE HJÆLPE DIG MED?

  • Renovering af badeværelse
  • Opsætning af fliser og klinker
  • Opsætning af bruseniche eller badekar
  • Montering og udskiftning af toilet

NYT BADEVÆRELSE – FRA A TIL Z

Har du et eksisterende badeværelse, som du gerne vil have bygget om? Eller vil du gerne have lavet et helt nyt rum, så I ikke længere skal nøjes med et enkelt badeværelse? Lige meget om du har en mindre opgave med renovering, eller du gerne vil i gang med et mere omfattende badeværelsesprojekt, så kan du bruge vores service til at finde en dygtig håndværker.

Det er dig, der definerer hvilken opgave, du gerne vil have løst, men har du brug for professionel vejledning, deler de håndværkere, som vi samarbejder med, gerne ud af deres faglige viden. De har lavet mange badeværelser hver især, og hvad enten det drejer sig om nybyggeri eller en ombygning, kan du være sikker på, at de har relevante input, som kan hjælpe dig til at træffe velovervejede beslutninger – om alt fra materiale til rummets indretning.

UDFYLD FORMULAREN OG MODTAG TILBUD

Ved at udfylde vores formular modtager du tre tilbud på et nyt badeværelse fra fagmænd i dit lokalområde, som gerne påtager sig opgaven med at skabe din drøm af et nyt badeværelse. Vi garanterer dig, at du får tre konkurrencedygtige tilbud fra veluddannede og erfarne håndværkere. Hvad enten opgaven går ud på at ombygge et badeværelse eller at sætte en brusekabine op, finder vi den rette mand til at løse opgaven.

Når du har udfyldt vores formular, vil du i løbet af et døgns tid modtage tre tilbud fra os. Det er nemt, og du skal ikke selv til at finde kontaktoplysninger på lokale håndværkere og ringe rundt.

Badeværelse

Du og resten af familien tilbringer tid på badeværelset hver eneste dag. Det er et privat rum, hvor du har dine daglige rutiner. Men badeværelset er samtidig et sted, hvor de fleste gæster vil komme, når de er på besøg, og derfor er det vigtigt, at du er glad for dit badeværelse og tryg ved at vise det frem.

Skal du have et nyt badeværelse, så er det vigtigt, at det bliver gjort ordentligt. Det er altså ikke her, du skal spare håndværkeren væk og forsøge selv. Badeværelser skal have vådrumssikring for at undgå vandskade, svamp og mug. Det skal være praktisk anlagt og samtidig æstetisk bygget – derfor er det strengt nødvendigt med professionelle håndværkere Ved en totalrenovering eller anlægning af nyt badeværelse skal der ofte flere fagfolk til, med vores tilbudsformular kan du enten søge de enkelte håndværkere eller få et tilbud fra et entreprisefirma, der rummer det hele. På den måde får du et nyt og rummeligt badeværelse hurtigst muligt og på dine præmisser.

Inventar

Badeværelset er husets vigtigste rum både for familien og for gæsterne. Eller i hvert fald et rum, som er svært at undgå. Derfor er det en god idé at overveje, hvad man ønsker af inventar også. Der skal både tænkes i toilet og håndvask, at det er vandtæt og godt materiale, men også lys og lamper samt vasketøjskurv og opbevaring. Det kan være en god idé at tænke i inventar allerede fra start i samarbejde med håndværkerne, det kan muligvis give en bedre pris og gøre arbejdet nemmere.

Hvad gør man undervejs

Badeværelset er et af de rum, som er uundværligt i hverdagen. Derfor er det vigtigt at have styr på, hvordan man skal komme på toilet og i bad, mens renoveringsarbejdet står på. Vores håndværkere kan give dig gode råd til en løsning på problemet, så alle er tilpasse under renoveringen af dit badeværelse. Der kan for eksempel være mulighed for at stille et midlertidigt toilet op.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

KONTAKT OS I DAG.
FÅ ET TILBUD I MORGEN

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Inger KjærRoskilde

“Jeg er vild med naturfarver og har hungret efter træ på mit badeværelse. De firmaer der kom ud havde alle et rigtig fint ide-design med, men det ene af dem faldt bare lige i hak med det jeg havde forestillet mig. Jeg har været meget tilfreds.”

Lisbeth SkouKøbenhavn K

“Vi havde selv nogle ideer, firmaerne havde nogle der var bedre. Det har været en rigtig god oplevelse hele vejen igennem, selvom det blev lidt dyrere end forventet.”

Janus HansenRuds-Vedby

“Vi skulle have renoveret badeværelset med nye fliser og gulvvarme. Alle firmaer kom ud og besigtigede og gav tilbud. Vi har været glade for jeres service.”

Kaj BagerSvendborg

“Vi har fået nyt inventar + toilet og vask. Firmaet overholdt pris og aftale og det har været en fin service.

Otto SørensenAabenraa

“Det var konen der valgte fliserne og firmaet. Vi har været rigtig glad for jer og dem. Pil op herfra.

Vores samarbejdspartnere

[wpv-view name=”bannere” limit=”3″]