Arkitekt

Vi samarbejder udelukkende med uddannede og dygtige arkitekter, som kan tilbyde dig en professionel og nytænkende løsning. Sætter du os på opgaven med at finde den rette samarbejdspartner til dig, sparer du ikke bare tid og penge, men du kan også være sikker på, at det munder ud i et byggeprojekt, der lever op til dine behov og ønsker.

HVAD KAN EN ARKITEKT HJÆLPE DIG MED?

  • Tilbygning og ombygning
  • Byggestyring og projektstyring
  • Byggetegninger og byggetilladelse
  • Nytænkning og innovative løsninger

LAD OS GØRE DET NEMT FOR DIG

Med vores hjælp modtager du tilbud fra tre forskellige lokale arkitekter. Vi samarbejder med uddannede og erfarne arkitekter i hele landet, og vi kan hjælpe dig, lige meget om du bor i Jylland, Fyn, Øerne eller på Sjælland. Vi er din vej til at finde den helt rigtige til at varetage dit byggeri eller din renovering.

HVORDAN SER DIT DRØMMEHUS UD?

Skal du i gang med et nybyggeri eller en renovering af dit hus, kan det være svært at forestille sig, hvordan det færdige resultat skal se ud. Du har med sikkerhed nogle ønsker om, hvor mange værelser, du gerne vil have, hvordan dit køkken skal se ud, og hvor meget plads du gerne vil have på dit nye badeværelse. Men hvad så med lysindfald? Hvordan skal tagkonstruktionen laves? Og hvordan kan du på den smarteste måde udnytte alle kvadratmeter?

Får du en arkitekt til at hjælpe dig med at tegne dit hus, kan du være sikker på, at der bliver tænkt på alle detaljer, og at huset som helhed har en sammenhæng. På en tegnestue er de eksperter i at tænke nyskabende, og du kan få en enorm god sparring i forhold til, hvordan dit hus eller din tilbygning kan udformes. Og hvorfor ikke gøre det på den smarteste måde?

TILBUD FRA ARKITEKTER I DIT NÆROMRÅDE

Udfyld formularen, og så gør vi arbejdet for dig med at indhente tre forskellige tilbud. Det er uforpligtende, og det er op til dig, om du vil gøre brug af vores tilbud eller ej.

Arkitekt

Går du med tanker om endelig at få dit drømmehus? Uanset om du vil bygge nyt eller modernisere, så skal du bruge en arkitekt. Vores dygtige arkitekter kan hjælpe dig med at få flere kvadratmeter, udnytte de kvadratmeter du har, energioptimere dit hus og meget mere. Arkitektens fornemste opgave er at bidrage med de kreative og smarte løsninger, som giver et resultat, der er skræddersyet til dine behov. Arkitekten bidrager med den mest praktiske løsning, og så er der sikkerhed for, at alle aspekter er i orden – også det æstetiske.

Vi skaber kontakten mellem dig og din næste arkitekt, som kan stå til rådighed kort efter din henvendelse, klar til at lave et design i samarbejde med dig.

Her kan du læse mere om de ting, som vores arkitekter kan tilbyde.

Tegninger

Du har med sikkerhed nogle ønsker til, hvor mange værelser du gerne vil have, hvordan dit køkken skal se ud, og hvor meget plads du gerne vil have på dit nye badeværelse. Men hvordan kan du på den smarteste måde udnytte hver en kvadratmeter? Får du en arkitekt til at hjælpe dig med at tegne dit hus, kan du være sikker på, at der bliver tænkt på alle detaljer, og at huset som helhed har en sammenhæng. Det vil fremgå allerede af de tidlige skitser, så du hele tiden kan følge med i processen og tilpasse løsningen efter dine behov.

Tilbygning og ombygning

På en tegnestue er de eksperter i at tænke nyskabende, og her kan du hente enormt god sparring i forhold til, hvordan dit hus eller din tilbygning kan udformes. Løsninger som du aldrig havde set for dig giver pludselig god mening, og på den måde kan arkitekten guide dig til lige det, du ønsker, men måske ikke troede var muligt. Det er svært at gennemskue husets konstruktion, når man ikke har de rigtige færdigheder og kundskaber. Arkitekten finder de gamle tegninger frem og tænker på det hele i tilbygning eller ombygning af dit hus. Havde du måske tænkt på vigtigheden af lysindfald? Tagkonstruktion? Eller isolering af døre mellem babyværelset og stuen? Det gælder om at vælge den smarteste løsning fra start.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

KONTAKT OS I DAG.
FÅ ET TILBUD I MORGEN

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Michelle NielsenViborg

“Jeg ville gerne have en arkitekt ud, for at hører om de ombygnings-muligheder jeg havde. Alle kom med gode bud, men en af dem var mere lyttende, ham valgte jeg. Det har været rigtig fint, jeg er tilfreds.

Daniel AndersenVissenbjerg

“Vi havde brug for nogle gode og professionelle ideer til hvordan vi kunne skabe mere plads. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet. Tak for hjælpen.

Rasmus HvidtkjærGlostrup

“Vi har fået bygget et nyt hus, og har haft en arkitekt fra jer inde over. Han har stået for alt det "administrative" og har dermed gjort hele processen nemmere for os. Det har været rigtig godt.

Mikkel og Susanne OttesenHolbæk

“Vi havde en 1. sal med en frygtelig masse værelser som ikke skulle bruges mere, når alle børnene er flyttet hjemmefra. Vi trængte til noget nyt og mente at det kunne en arkitekt byde ind med. Vi har haft et rigtig godt samarbejde med godt overblik, tak for god service.

Annika MeyerHerlugmagle

“Vi har en 3-længet gård, hvor den ene af længerne ikke har været brugt i en del år. Vi ville derfor først og fremmest finde ud af om den kunne bruges til noget, og om den kunne bruges til det vi ønskede. Vi har nu været i gang i en måneds tid og det kører bare rigtig godt.