Anlægsgartner

VORES UDVALGTE ANLÆGSGARTNERE KAN HJÆLPE DIG ALT INDEN FOR ANLÆGSGARTNEREFAGET

  • Haveservice
  • Anlæg af have og græsplæne
  • Beskæring af træer
  • Træfældning
  • Flisearbejde og brolægning

FÅ PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIN HAVE

Det kan være svært at nå det hele i en travl hverdag, og har du ikke grønne fingre, kan det være en belastning at skulle holde haven veltrimmet. Får du professionel hjælp af en dygtig anlægsgartner, kan du bruge din tid og dine kræfter på andre ting. Nyd en veltrimmet have og slip for den dårlige samvittighed over ikke at have tid til at holde den pæn.

KVALITETSLØSNING TIL EN KONKURRENCEDYGTIG PRIS

Hos os kan du være sikker på, at du får en dygtig anlægsgartner hjem til dig, der formår at levere varen. Din havemand er uddannet inden for sit felt og har en god portion erfaring med sig. Det er nemlig ikke lige meget, hvordan hækken klippes, og hvordan din beplantning bliver anlagt og plejet. For at sikre dig det bedste resultat er det vigtigt, at du finder den rette mand til opgaven fra dit nærområde. Det hjælper vi dig med, og vi sørger for, at det bliver til en konkurrencedygtig pris.

LAD OS INDHENTE TILBUD TIL DIG

Udfylder du formularen, så indhenter vi de bedste tilbud til dig fra håndværkere. Vi vender tilbage til dig inden for en arbejdsdag. Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere om os og vores ydelser, er du velkommen til at kontakt os.

Anlægsgartner

Det er svært at nå det hele i en travl hverdag, og ofte er det haven, der bliver overset. Det kræver både grønne fingre og masser af tid at anlægge og holde en flot have. Men det kan du hyre en professionel anlægsgartner til. På den måde kommer de dygtigste gartnere til dig og enten anlægger en ny flot have eller vedligeholder den, du har. Så kan du nyde en hverdagspause i det grønne med vished om, at du ikke behøver at luge, fordi det gør anlægsgartneren for dig.

Intet er for stort eller småt

Har du en specifik opgave, så som fældning af et træ eller anlægning af en port, så er det også en anlægsgartner, du skal have fat i. De fleste anlægsgartnerfirmaer har specialister indenfor de forskellige områder og klarer både store og små projekter. Det kan være, at foreningen skal have opsat et hegn i gården, eller at du skal have anlagt en økologisk urtehave foran huset. Udover det praktiske, så har anlægsgartnerfirmaet det æstetiske blik på dit projekt, og i samarbejde med dig vil de tilbyde en flot og praktisk løsning, der er tilpasset dine behov.

Anlægsgartnerfirmaer har ofte også brolæggere tilknyttet, så skal der anlægges terrasse i forbindelse med haveprojektet, så er det nemt klaret.
Entreprise.dk finder den anlægsgartner, som har interesse for dit projekt, og som kan løfte opgaven. Du får tre bud, og kan på den måde sammenligne kvalitet og pris, så du er sikker på, at du tager den rette beslutning.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

KONTAKT OS I DAG.
FÅ ET TILBUD I MORGEN

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Maria KristensenHerning

“Jeg har fået lavet mig en fin lille have dam. Jeg har længe gerne ville have en så jeg kunne få fisk eller anden dyreliv. Flemming der kom ud havde nogle gode ideer med tilplantning omkring dammen, så det hele billede blev komplet. Tak for det.”

Andreas SørensenRanders

“Konen og jeg havde været i gang i haven med at få alt revet op, så der kunne blive anlagt en ny. Vi kørte trætte på halvvejen og sendte derfor resten af opgaven ind til jer. Alle aftaler fra firmaets side blev overholdt så alt i alt en god oplevelse.”

Brian MøllerNyborg

“Jeg fik ordnet min forhave med ny beplantning og 1,80 m høj hæk. Tilbud og tider blev overholdt.”

Allan JuhlMåløv

“Jeg skrev ind til jer at to meget høje grantræer skulle fældes. Jeg modtog de lovede tilbud og inden for kort tid var de to træer fældet. God oplevelse.”

Louise HansenStenløse

“Ude foran min hoveddør var alt vokset til og over hovedet på mig. Jeg valgte primært efter hvad jeg fik med i tilbuddet fordi det var en større opgave. Det hele gik fint, jeg er godt tilfreds.”

Vores samarbejdspartnere

[wpv-view name=”bannere” limit=”3″]