Få tilbud vedrørende Altaner
gratis og uforpligtende!


Altaner

Har du en opgave med altaner, som du gerne vil have løst, kan du nemt bede os undersøge markedet for dig. Slip for selv at ringe rundt og indhente tilbud på din nye altan, men få tilsendt tre tilbud fra os fra lokale altanvirksomheder. Vi samarbejder udelukkende med faguddannede håndværkere, som kan sit kram, og hos os er du garanteret en konkurrencedygtig pris.

Altaner i alle afskygninger

  • Montering af altaner
  • Fransk altan
  • Stålaltaner
  • Tagaltan

Store som små projekter

Lige meget om du henvender dig som repræsentant for en boligforening, eller du henvender dig som privatperson, kan vi sammen finde en tømrer med den nødvendige erfaring og viden. Vi indhenter gerne tilbud til dig, hvad enten du efterspørger montering af en enkelt altan, eller du gerne vil høre mere om mulighederne for at opsætte flere i en opgang eller i en boligforening.

Etablering af ny altan

Kan du godt lide tanken om at have en lejlighed med altan? Der er mange muligheder for at montere en på din bygning, og der er flere forskellige at vælge mellem. Fælles for dem alle er, at det giver dig mulighed for at nyde solen og udsigten, som du også har fra dine vinduer. En altan kan være et dejligt åndehul, når du bor i lejlighed og ikke har en have, som du kan sætte dig ud i. Pynt den eventuelt med krukker og altankasser, hvis du gerne vil skabe et hyggeligt miljø og har grønne fingre.

Skal vi indhente tilbud til dig

Er du stadig ved at undersøge, om det er en mulighed at opsætte altaner, hvor du bor, er der intet forgjort i at sende en forespørgsel afsted. De tilbud, vi indhenter til dig, er uforpligtende, og du er i din gode ret til at takke nej, hvis det alligevel ikke kan lade sig gøre eller viser sig at være for dyrt. Udfyld vores formular i dag og modtag tre tilbud allerede i morgen.

Altaner

Morgensol i ansigtet, mens du nyder en tidlig kaffe med en god udsigt – det er noget de fleste vil sætte stor pris på. Men det er svært at få til at gå op, hvis du bor på en høj etage i en lejlighed. Med en altan kan du nyde den friske luft, når du har lyst, og oven i købet få lidt ekstra kvadratmeter.

Der findes en række forskellige typer af altaner, som leveres i forskellige materialer. Det er vigtigt at vælge det rigtige materiale og få altanen sat op på den korrekte måde, så den sidder godt og bygningen ikke tager skade. Det er derfor en god idé at indhente tilbud fra mere end et altanfirma, som kan komme med deres bud på type og økonomi.

Entreprisemægleren.dk skaber kontakten mellem dig og dit næste altanfirma, så du kan få råd og tilbud hurtigst muligt. Altanfirmaerne kommer med tilbud og kan stå til rådighed kort efter din henvendelse – det eneste du skal er at vælge, hvilket firma du bedst kan lide.

En altan øger boligens værdi

Hvad enten du bor i en ejer- eller andelsforening, så er det oftest økonomisk rentabel at få altan på, da det øger lejlighedens værdi – lejligheder med altaner på er efterhånden meget populære og derfor lettere at sælge.

Flere og flere lejligheder i byerne får altan på, både fordi det er prismæssigt overskueligt, men også fordi det er blevet lettere at få godkendt hos byggemyndighederne.

Få godkendt din altan

Inden du får sat en altan op, skal du have godkendelse hos kommunen. Det er blevet en del nemmere, men det kan stadig være en længere proces. Du kan bruge Entreprisemægler.dk mens du undersøger muligheden for at opsætte altaner, der hvor du bor. Der er intet forgjort i at sende en forespørgsel afsted, selvom altanprojektet måske ender med ikke at blive til noget. De tilbud, vi indhenter til dig, er uforpligtende, og du er i din gode ret til at takke nej, hvis det alligevel ikke kan lade sig gøre.

Altanfirmaerne kan desuden hjælpe med tegninger af altanen, som kan være gode at have med i ansøgningen hos myndighederne.

Det kan være en god idé, hvis det er en større ejendom, der skal have altaner, at finde en entreprenør som kan varetage projektstyringen – se mere under Entreprenør.

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

 

Kundeudtalelser

Altan på 1. salen

I sommers fik vi bygget en altan på 1. salen af vores hus. Projektet tog kun et par måneder i alt med både planlægning og udførelse af arbejdet. Vi er meget imponerede over hvor hurtigt det er gået og oplevede minimale gener i forbindelse med byggeriet. Det var et af de større projekter vi havde sat i værks på vores grund. Vi har selv renoveret det meste men vi havde brug for assistance til altanen og Entreprisemægleren har været en kæmpe hjælp i denne forbindelse. De fandt de rette håndværkere til opgaven og fik projektet til at køre på skinner.

Anni & Axel

Nørre Sundby

Flotteste altan

Tak for et godt stykke arbejde.

Da jeg langt om længe fik godkendelse til byggeriet og kunne gå i gang med at bygge min nye altan, fandt Entreprisemægleren de bedste håndværkere i branchen. De arbejdede effektivt og var omhyggelige med at få de planer, arkitekten havde udarbejdet til at lykkes. Jeg er helt vildt glad for resultatet og vil uden tvivl anbefale jer til dem i min omgangskreds!

Karin V.

Solrød Strand

Jeg elsker min nye altan!

Efter renovering af min lejlighed ønskede jeg at få bygget mig en altan i forbindelse med køkkenet. Jeg kontaktede Entreprisemægleren, da jeg skulle have fat i forskellige fagfolk. De fandt både arkitekt, ingeniør og murer, som sørgede for at respektere bygningens arkitektur og for at alt spillede. Prisen var også ganske overkommelig og jeg kunne ikke have gjort det bedre selv.

De er dygtige til det de laver og jeg er en meget tilfreds kunde.

Signe

Odense C

Dygtige håndværkere og bedste service…

Jeg har nu, uden tvivl, byens lækreste altan og det er takket være jer! Entreprisemægleren er et team af dygtige medarbejdere, som håndplukkede et par kompetente håndværkere til mit byggeprojekt. De var hurtige og dygtige til deres arbejde. Jeg oplevede at der var en god kommunikation og en service i særklasse.

Sille

Risskov

Altaner på etage-byggeri

På etage-ejendom med i alt 20 lejemål skulle vi bruge arbejdskraft til at få bygget altaner på alle lejlighedernes syd-vendte side. I samarbejde med Entreprisemægleren.dk fik vi opført altanbyggeriet af et veluddannet og professionelt sjak. Løbende var vi i tæt dialog med den tilknyttede mægler. Fremragende service, godt håndværk og til at regne med.

Mogens

Vordingborg

Kontakt os i dag - Få et tilbud i morgen

Vi har en hurtig svarfrist, og udfylder du formularen øverst på siden i dag, kan vi have et tilbud klar til dig i løbet af et døgn. Herefter er resten op til dig. Vores service er landsdækkende, og du kan gøre brug af den, lige meget hvor i landet du bor. Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud fra os.

Få et godt tilbud her

Anders Jensen

Vejle

“Vi fik lagt nyt Ask parketgulv i stuen, og videre ind i soveværelset. Det hele er gået rigtig godt, mester der kom ud var helt indstillet på de ønsker min kone havde. Han gennemgik kort de muligheder vi havde, for og imod, og så blev gulvet lagt.”

★★★★★

Bjarne Nørlund

Greve

“Jeg ville have væltet to vægge, det blev de også. Inden de går i gang med projektet informere de mig om at den ene væg er bærende, og regningen derfor er lidt dyrere, fordi der selvfølgelig skal afstives korrekt. Taget er ikke faldet ned i hovedet på mig og jeg har mere plads, det er perfekt.”

★★★★★

Lene Hansen

Kgs. Lyngby

“Der er flere på vores vej der har haft indbrud, og derfor har vi fået indbrudssikret vores hjem. Der blev udskiftet 3 døre, 12 vinduer, samt sat hængsler på dem. Det hele gik fint, nu håber vi også bare at det hjælper.”

★★★★★

Ole og Birgitte

Helsingør

“Vi skulle have lavet en terrasse, helst uden for meget efterbehandling og vedligholdelses, da vi begge er pensioneret. Vi fik anbefalet komposit træ fordi det har en længere holdbarhed, er miljøvenlig og let at holde. Vi har været glade for firmaet og jeres service.”

★★★★★

Merete Lund

Ringe

“Jeg har fået opført en gæstehytte, så nu kan min familie fra sjælland besøge mig uden problemer. Jeg fik to unge mænd ud der satte/samlede hytten, og fra køkkenvinduet så det ud til at være en smal sag. Jeg er glad og tilfreds.”

★★★★★